Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Grønt Byggeri Netværk Bornholm – fagligt netværk for den bornholmske byggebranche

Grønt Byggeri Netværk Bornholm – fagligt netværk for den bornholmske byggebranche

26-01-2022

Grønt Byggeri Netværk Bornholm er et tværfagligt forum for aktører, der arbejder med bæredygtighed og cirkulær økonomi i byggebranchen på Bornholm. Netværket har eksisteret siden november 2019 og er en del af Bornholms Regionskommunes arbejde med den grønne omstilling. Formålet er at styrke det lokale samarbejde.

"Netværket er opstået, fordi vi oplever et tydeligt behov hos lokale virksomheder i byggebranchen for en platform for videndeling. Den grønne omstilling stiller nye, høje krav til virksomheder i byggebranchen. Netværket giver muligheder for at blive opdateret på viden og finde fælles løsninger, som gavner hele Bornholm på tværs af den private og offentlige sektor," siger Rocio Paniagua Jensen, projektleder hos Bornholms Regionskommune.

Grønt Byggeri Netværk Bornholm har indtil nu afholdt fem møder og har mødt en stor tilslutning til møderne fra virksomheder i byggebranchen.

Det er gratis og uforpligtigende at deltage i netværksmøder, som afholdes 2-3 gange om året, og alle virksomheder, der arbejder med byggematerialer, er velkomne.

Næste netværksmøde den 2. februar

Den 2. februar inviterer Grønt Byggeri Netværk Bornholm igen virksomheder fra byggebranchen til netværksmøde. På mødet kan deltagere høre om brugen af genbrug og genanvendelse af byggematerialer samt drøfte de langsigtede løsninger og ambitioner om bedre adgang til genbrugsmaterialer på øen.

Mødet finder sted onsdag den 2. februar 2022 kl. 14:30 - 18:00 på Vibegårds kantine, Vibegårdsvej 2, 3700 Rønne.

Alle virksomheder i byggebranchen samt interesserede aktører, der knytter sig til byggematerialernes værdikæde, er inviteret. Deltagelse kræver tilmelding grundet begrænset antal pladser. Du tilmelder dig ved at skrive til projektleder Rocio Paniagua Jensen på mail Rocio.Jensen@brk.dkDer er tilmeldingsfrist fredag d. 28. januar.

Du kan læse mere om netværksmødet og se programmet for mødet her.

Netværksmødet organiseres af projekt Bæredygtig Bundlinje Bornholm og faciliteres af Bornholms Regionskommune i partnerskab med BOFA.


Grønt Byggeri Netværk Bornholm_samarbejdspartnere.JPG