Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Hvem vinder BØRNEvalget 2021?

Hvem vinder BØRNEvalget 2021?

27-10-2021

Bornholms Folkebiblioteker inviterer til Børnevalg 2021 for at styrke børnenes forståelse for og lyst til at deltage i demokratiet.

Børnene kan gå til stemmeboksene på børnebiblioteket og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg. Over hele øen kan børn møde op på deres nærmeste bibliotek og afgive deres stemme på en af de 11 seje karakterer - alle er de kendte figurer fra børnelitteraturen. Kom hen på biblioteket og se alle de flotte valgplakater og stem på din yndlingskandidat.

Valgperioden er 28. oktober til 16. november.


Stemmesedlerne ligger klar
Vi er klar med stemmesedler, og der er demokratiquizzer til både de små og de lidt større børn. Vi trækker lod blandt de rigtige quizbesvarelser om 3 fine præmier i hver kategori.

Vi offentliggør kandidaterne til børnevalget på bibliotekerne og på vores hjemmeside: bibliotek.brk.dk torsdag den 28.10.


Stemmerne tælles op den 16. november
Den 16. november kl. 12.00 tæller vi stemmerne op - det er spændende, hvem der vinder lokalt og om det mon er den samme, der vinder på landsplan? Alt kan jo som bekendt ske i politik! Selve aflevering af stemmesedlen sker til personalet den betjente åbningstid – selvfølgelig i den dertil fremstillede stemmeboks, så ingen kan se, hvem man har stemt på.

Spørgsmål: Julie Elisabeth Blædel, bibliotekar, Bornholms Folkebiblioteker, tlf. 56 92 68 00.

Børnevalg 2021 er arrangeret af Ballerup Bibliotekerne og Danmarks Biblioteksforening i samarbejde med landets øvrige biblioteker.