Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Hjælp os med at finde ud af, hvordan den gode start på familielivet ser ud

Hjælp os med at finde ud af, hvordan den gode start på familielivet ser ud

30-10-2018
Bornholms Regionskommune har med støtte fra Egmont Fonden igangsat projektet "De små børns Bornholm". Projektet, der er støttet af Egmont Fonden, handler om at finde ud af, hvordan børnefamilier på øen får den bedst mulige start på familielivet – og vi har brug for din/jeres hjælp!

Vi leder efter kommende, nybagte og mere erfarne forældre, som i uge 45 (5.-9. november) har lyst til at fortælle om deres hverdag og gøre os klogere på, hvad familier med små børn på Bornholm har af tanker og ønsker for det gode familieliv. Vi leder efter alle typer af familier med mindre børn – eller børn på vej.

Hvem er I? Hvordan ser en typisk hverdag ud for jer? Hvornår har I det godt som familie? Hvad drømmer I om? Og hvornår er det svært at få hverdagen til at fungere? Det er nogle af de spørgsmål, vi kan finde på at stille. Men vi lytter til alt, hvad I har lyst til at fortælle. Når vi har været sammen i nogle timer, skriver vi bag efter en kort historie om jeres familie, og det I har fortalt.

Alle de historier vi indsamler i løbet af ugen bliver udstillet fredag den 9. november på Værftet i Nexø. I får selvfølgelig mulighed for at godkende og ændre i historien inden da– og hvis I ønsker det, kan I også være anonyme.

Alle gravide eller familier med børn op til indskolingen er relevante, og vi vil rigtigt gerne høre jeres historie.

Hvis I ønsker at deltage eller høre mere, så kontakt Johannes Brandt González på telefon 2371 7550 eller mail johannes.gonzalez@brk.dk