Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder I aften mødes 2019-tilflyttere til velkomstarrangement

I aften mødes 2019-tilflyttere til velkomstarrangement

06-09-2019

I aften mødes tæt på 60 nye tilflyttere til et velkomstarrangement, som holdes i Domen i Allinge. Det er det tredje ud af fire arrangementer, som holdes i år for børn og voksne, der er flyttet til øen i 2019.

Arrangementerne er en del af den ekstra indsats, som regionskommunen har sat i værk i år, for at tiltrække og fastholde tilflyttere til Bornholm.

På velkomstarrangementet får tilflytterne en introduktion til regionskommunen fra enten borgmesteren eller viceborgmesteren. De hører om Bornholms grønne ambitioner og målet om at være affaldsfri ø. Bornholms Borgerforeningers Samvirke fortæller om øens mange borgerforeninger og muligheden for at bidrage med frivilligt arbejde. DGI præsenterer mulighederne for at dyrke sport indendørs og udendørs. En tilflytter med nogle år på bagen som bornholmer, fortæller om sine erfaringer med at lande på Bornholm. Og deltagerne får mulighed for at lære hinanden lidt at kende over en sandwich og en enkel netværksøvelse. Ligesom de får udleveret en tilflyttermappe med alt, der er godt at vide, som tilflytter.

Arrangementet er for inviterede tilflyttere, som er flyttet til Bornholm i 2019.