Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder I nær fremtid skal du bestille tid til Borgerservice

I nær fremtid skal du bestille tid til Borgerservice

05-05-2020

Orientering om indføring af obligatorisk tidsbestilling i Borgerservice

Med indførelsen af tidsbestilling i kommunens Borgerservice tilstræbes det, at du som borger får en endnu bedre service. Med tidsbestilling i Borgerservice får du nu mulighed for selv at vælge, hvornår du ønsker at få din sag behandlet inden for almindelig åbningstid - samtidigt med at du slipper for at vente i kø.

Den 1. juni 2020 indføres der obligatorisk tidsbestilling i Borgerservice. Du skal således bestille tid, før du møder op i Borgerservice. Tidsbestilling omfatter alle områder i Borgerservice og dermed også fx pas, kørekort, sundhedskort, NemID og andre ting med selvbetjening.

Bestilling af tid i Borgerservice sker via denne hjemmeside: brk.dk. Du kommer til at skulle trykke på "tidsbestilling" på forsiden af kommunens hjemmeside. Derefter vælges hvad du ønsker at bestille tid til i Borgerservice (fx pas, kørekort eller NemID). Når dette er valgt, logger du ind med NemID og vælger den tid, der passer dig bedst. Hurtigt og nemt. Det forventes, at du allerede fra 15. maj kan bestille tid til Borgerservice på hjemmesiden.

For de borgere, som er undtaget for digital post eller på anden måde er forhindret  i at bestille tid via hjemmesiden, er det muligt at bestille tid ved at kontakte 56 92 00 00.