Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Opd. Åbne postlister: Nyt system spænder fortsat ben

Opd. Åbne postlister: Nyt system spænder fortsat ben

11-08-2022

I sidste uge skrev vi optimistisk, at vi forventede, at vores nye tekniske løsning til at kunne vise åbne postlister på vores hjemmeside var indenfor rækkevidde. Vi er imidlertid stødt på nye udfordringer hos vores leverandør af systemet, hvor listerne skal genereres. Det er derfor fortsat ikke muligt at angive en dato for, hvornår postlisterne er tilbage. Vi beklager den manglende adgang og de eventuelle gener, det kan have. Vi vender tilbage med ny info, når der er nyt at fortælle.

Ved spørgsmål kontakt sekretariatsleder Marianne Westergaard, marianne.westergaard@brk.dk


Nyhed fra 5. august 2022

Bornholms Regionskommune er i forbindelse med skift af ESDH-system i proces med at udforme en ny arbejdsgang for åbne postlister, der desværre er blevet forsinket. Det betyder, at det for en periode ikke er muligt for borgere og andre interesserede at tilgå åbne postlister.

I samarbejde med leverandøren for det nye ESDH-system er der blevet arbejdet på at udvikle en funktionalitet, så driften omkring de åbne postlister kan køre effektivt. Denne funktionalitet er blevet udviklet hen over sommeren, og vi forventer derfor at kunne tage den i brug meget snart. Der vil komme yderligere information om dato for adgang til de åbne postlister i løbet af uge 32.

I mellemtiden beklager vi den manglende adgang til åbne postlister, og de eventuelle gener det kan have.

For yderligere information kontakt sekretariatsleder Marianne Westergaard, mail: marianne.westergaard@brk.dk