Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation: Fremtidens rekreative netværk på Sydbornholm

Invitation: Fremtidens rekreative netværk på Sydbornholm

22-02-2022
Har du idéer til, hvordan vi skaber et kvalitets-netværk til vandring i Sydbornholms smukke natur og landskaber? Så håber vi, du vil afsætte et par timer til at hjælpe os og også få svar på eventuelle spørgsmål til det pilot-netværk, vi har etableret til cyklister i området.

Sammen med Marco Berends fra projekt "Fremtidens rekreative netværk" inviterer vi til åbent borgermøde for alle interesserede: Onsdag den 16. marts kl. 16.30-18:30 i Samlingshuset Pedersker, Pedersker Hovedgade 56. Vi byder på kaffe, kage og frugt.

Dagsorden

- Kort introduktion til cykelnetværket og det kommende vandrenetværk

  • Spørgsmål
  • Workshops om vandrenetværket:

- Hvordan er det i dag, hvad ønsker vi, hvilke stier skal med?

  • Afrunding

Lokalt og nationalt

Projektet er et samarbejde mellem Bornholm Regionskommune, Destination Bornholm, Dansk Cykelturisme, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Vandrelaug, og vi har fokus på de mennesker, der skal bruge netværket. Derfor har vi brug for lokalt input. Vi kan næppe opfylde alle ønsker, men vi vil tilgodese så mange behov som muligt.

På lidt længere sigt kan netværket blive landsdækkende, så man kan få samme gode oplevelse, uanset hvor i landet man er. Det gør det endnu mere vigtigt, at vi kommer godt fra start og får sikret, at kvaliteten er høj.


Vi håber at se dig!

Andreas Lund Povlsen Bornholm Regionskommune.