Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation til workshop om grøn mobilitet på Bornholm

Invitation til workshop om grøn mobilitet på Bornholm

01-02-2022

Bornholms Regionskommune inviterer alle interesserede borgere til at blive en del af arbejdet med grøn mobilitet på Bornholm. Det gør vi med en workshop den 11. februar kl. 14:00 på Bornholms Højskole.

Brænder du for den grønne omstilling og mere bæredygtig mobilitet på Bornholm? Hvis ja, er det netop dig, vi gerne vil have med på workshoppen fredag den 11. februar. Her skal vi arbejde med 4 emner, der alle tager udgangspunkt i, hvordan vi kan få flere bæredygtige transportvaner i hverdagen nemlig; delebilsklubber, samkørsels, elbilisme og cyklisme.

På workshoppen vil der være et oplæg om grøn mobilitet på Bornholm fra Helle Munk Ravnborg, forperson for Natur-, Miljø- og Planudvalget, og et inspirationsoplæg om kreative samkørselsprojekter fra Carsten Theede, der er initiativtager til Blaffernationen.

Tid og sted

Fredag den 11. februar 2022 kl. 14:00 til 16:30 på Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby, kantinen.

Program

14:00 - 15:00 velkomst og inspiration

15:00 - 16:30 workshop i fire spor

16:30 - 17:00 fri snak og lidt at drikke

Tilmelding

Det kræver tilmelding at deltage i workshoppen. Du tilmelder dig ved at skrive til udviklingskonsulent, Emil Juul-Pedersen, på mail emil-sebastian.juul-pedersen@brk.dk.
Frist for tilmelding er onsdag den 9. februar kl. 14:00. Pladserne gives efter først til mølle-princip.

Strategi for Grøn Mobilitet

Workshoppen er et led i Bornholms Regionskommunens arbejde med Strategi for grøn mobilitet, der blev sat i gang i efteråret 2021. Du kan læse strategien her:
Strategi for grøn mobilitet_Bornholms Regionskommune.pdf (brk.dk)