Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Jobmesse skal skaffe flere hænder til Bornholm

Jobmesse skal skaffe flere hænder til Bornholm

21-01-2022

Flere ældre forlader arbejdsmarkedet, end unge træder ind. Det viser den bornholmske demografi. At Bornholm er inde i en positiv udvikling, og at det går rigtig godt på vores på ø medfører også til, at vi lige nu står og mangler arbejdskraft på øen.

Jobmesse den 11. februar 2022

Fredag den 11. februar 2022 holder Bornholms Regionskommune jobmesse for virksomheder og potentielle, nye medarbejdere i Rønne Idrætshal. Jobmessen er en god mulighed for virksomhederne som en alternativ rekrutteringsvej og et forsøg på at rekruttere til alternative stillinger – stillinger, der ikke har været forsøgt rekrutteret til tidligere.

Flere virksomheder har allerede oplevet at rekruttere forgæves, og mange faglærte medarbejdere løber stærkt, fordi de mangler en kollega. Alternative stillinger kan gøre det muligt at rekruttere kandidater til at løse opgaver, der udføres af faglærte, men som ikke nødvendigvis kræver faglærte kompetencer. Der kan også være tale om at oprette stillinger, der ikke kræver en arbejdsuge på 37 timer, eller jobs for en afgrænset periode.

Hvem kan du møde?

På jobmessen kan virksomheder forvente at møde mennesker, der er ledige nu, men også mennesker, der er nysgerrige på jobmulighederne på sigt, og som gerne vil have et netværk til virksomhederne på Bornholm. Virksomhederne vil ligeledes møde ledige - både dem, der er klar til et fuldtidsjob, men også dem, der måske mere er på jagt efter et småjob.

Som noget nyt i år, vil virksomhederne også kunne møde unge fra Campus Bornholm, som enten er i gang med en erhvervsuddannelse eller går på den gymnasiale linje. For disse vil interessen særligt være på småjobs eller fritidsjobs.


Kom gratis til jobmessen med bus fra København

Interesserede ovrefra kan gratis tage bussen til jobmessen på Bornholm. Bussen afgår fredag den 11. februar 2022 kl. 10:50 fra Københavns Lufthavn Terminal 3 og kører direkte til jobmessen på Bornholm ved Rønne Idrætshal. Bussen kører retur fra jobmessen kl. 17:45 med ankomst til Københavns Lufthavn kl. ca. 21.00. Det er frivilligt, om man vil med retur til København. 

Tilmelding til busturen skal ske på jobmessebornholm.dk.

Du kan læse mere om jobmessen på hjemmesiden.