Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kåring af Årets virksomhed 2021 er skudt i gang

Kåring af Årets virksomhed 2021 er skudt i gang

27-04-2021

Kåring af Årets Virksomhed 2021 har i år fokus på digitalisering

Til august kårer Bornholms Erhvervsservice Årets Virksomhed, som i år skal findes blandt de virksomheder, der har gjort en særlig indsats indenfor digital omstilling. Hvem der skal løbe med titlen, kan du være med til at afgøre ved at indstille en virksomhed til prisen. 

Hvert år kårer Bornholms Erhvervsservice Årets Virksomhed. I år skal vinderen findes blandt de af øens virksomheder, der har gjort en særlig indsats indenfor digital omstilling. Alle kan indstille virksomheder til prisen, både privatpersoner, virksomhedsejere, brancheforeninger osv. Indstillingsperioden løber frem til og med maj måned.

Alle taler om digitalisering
Digitaliseringen er for længst her, der og alle vegne. Den er allerede dybt forankret i alle aspekter af vores samfund og vores hverdag. Ikke bare i form af sociale medier, men også på vores arbejdspladser og i vores interaktion med det offentlige.

"Digitaliseringen er et middel til at styrke en virksomheds effektivitet og dermed konkurrenceevne", forklarer Christa Lodahl, erhvervschef i Business Center Bornholm. Det kan været alt fra butikken der vælger en webshopløsning, hotellet der investerer i nyt bookingsystem, som effektiviserer håndteringen og dialogen med kunden, produktionsvirksomheden der investerer i robotteknologi for at forenkle arbejdsgangene eller en virksomhed der har valgt et online ordre- og logistikhåndteringssystem. Mulighederne er mange, og derfor glæder vi os til at se, hvilke kandidater, der bliver indstillet i år", fortsætter Christa Lodahl på vegne af Bornholms Erhvervsservice.

Digitalisering er en vigtig brik i erhvervsudviklingen
Årets virksomhed er en hyldest til det bornholmske erhvervsliv. Øens erhvervsliv er i høj grad med til at holde hjulene i gang på øen, og bidrager med attraktive arbejdspladser, indtjening og ikke mindst til øens positive omdømme. "Digital omstilling er en vigtig dagsorden, hvis man vil have succes på den lange bane. Når vi som regionskommune ønsker at sætte fokus på digital omstilling i år, er det for at anerkende de mange virksomheder, der har gjort en forskel og digitalt udviklet deres virksomhed, så den også er rustet til fremtiden, fortæller Thomas Thors, borgmester.

"Foruden anerkendelsen skal kåringen af Årets Virksomhed også sætte fokus på de mange tiltag, der iværksættes hos øens virksomheder. Nogle får hjælp via erhvervsfremmesystemet, som har oprustet med tilbud og indsatser for at understøtte virksomhederne med den digitale omstilling, mens andre virksomheder selv tager teten. Det kan også være at bruge digitale løsninger i mangel på arbejdskraft, så vi bruger hænderne klogt. Kåringen af Årets Virksomhed skal udbrede kendskabet til digitaliseringen på Bornholm og effekten heraf og forhåbentlig inspirere endnu flere til at igangsætte en digital omstilling", afslutter Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm.

Sådan indstiller du en virksomhed
Alle kan være med til at indstille kandidater til Årets Virksomhed. Det vil sige, at både borgere, virksomheder og brancheorganisationer kan indstille en virksomhed, ligesom en virksomhed også kan indstille sig selv. Den indstillede virksomhed skal naturligvis være beliggende på Bornholm, have mindst tre ansatte og have oplevet en positiv effekt af sin digitale omstilling.

Virksomheder kan indstilles frem til den 31. maj, og kandidaterne vil løbende blive offentliggjort på Business Center Bornholms Facebook side og hjemmeside. Blandt de mange indstillede vil Bornholms Erhvervsservice udpege 3 nominerede virksomheder til et finalefelt. Hvem der løber med titlen som Årets Virksomhed 2021 afgøres af en nedsat jury og selve kåringen vil finde sted til et arrangement fredag den 27. august.  

Læs mere om bedømmelseskriterier og jury på www.businesscenterbornholm.dk/indstil2021
Her vil du også løbende kunne følge med i hvilke virksomheder, der er blevet indstillet.

Juryen består af:

  • Thomas Thors, borgmester i Bornholms Regionskommune
  • Johannes Nilsson, kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune
  • Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm og direktør i HASLE Refractories A/S
  • Katrine Paaby Joensen, direktør i Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden

Om Bornholms Erhvervsservice
Bag prisen står Bornholms Erhvervsservice, der samler Regionskommunen og erhvervsfremme-organisationerne Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden.


Yderligere information:
Christa Lodahl, erhvervschef
Business Center Bornholm
Mobil: 30 50 21 28 mail: cl@bornholm.biz


Basis logo - 2021åretsvirksomhed.png