Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Det kommende center for sundhed og omsorg har fået chef

Det kommende center for sundhed og omsorg har fået chef

07-05-2024

​Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Louise Juel Pedersen, som chef for det nye Center for Sundhed og Omsorg. Louise kommer fra stillingen som leder af kommunens Tværgående Sundhedsteam og har været konstitueret i rollen som sundhedschef siden 1. april i år. 

Louise Juel Pedersen 47 år kommer til at stå i spidsen for kommunens nye Center for Sundhed og Omsorg, som skal samle ældreområdet og sundhed og forebyggelse. Centeret træder i kraft den 1. juni som en del af kommunens organisationsændring, hvor man går fra ti centre til syv. 

Louise Juel Pedersen kommer fra stillingen som leder af Tværgående Sundhedsteam i Bornholms Regionskommune og har siden 1. april været konstitueret i rollen som sundhedschef. Louise har tidligere også været afdelingssygeplejerske på Bornholms Hospital. Hun er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sin masteruddannelse. Louise er født og opvokset på Bornholm og bor i Rønne med sine to drenge på 16 år og 18 år og deres lille hund. 

Louise Juel Pedersen siger:
"Jeg glæder mig helt utroligt meget til opgaven, som jeg går til med stor ydmyghed. Både ældreområdet og området for sundhed og forebyggelse kommer vi alle i berøring med på et tidspunkt gennem livet - når vi selv eller vores pårørende får brug for pleje, når vi rammes af sygdom eller, når vi med en forebyggende indsats kan fremme antallet af gode, sunde livs år for børn, unge og ældre. Det er samtidig områder, som gennemgår forandringer i disse år og står centralt i tidens debat om fremtidens velfærdssamfund. For mig at se er det netop derfor afgørende at holde fast i det væsentligste: Tryghed for borgerne, en høj faglighed i indsatsen og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. At de to fagområder nu samles i Center for Sundhed og Omsorg giver endnu bedre forudsætninger for at indfri de ambitioner. Det er et arbejde, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for i den kommende tid sammen med dygtige medarbejdere og ledere."

louise juel pedersen NYT højkant.jpg
Louise Juel Pedersen tiltræder formelt den nye stilling 1. juni.