Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunen skifter til nyt netværk i weekenden

Kommunen skifter til nyt netværk i weekenden

11-09-2019
Kommunen er i fuld gang med at skifte til et nyt, moderne IT-netværk, der sikrer større stabilitet og sikkerhed. Skiftet betyder dog, at kommunens arbejdspladser er uden netværk i weekenden 13.-15. september.

De fleste af kommunens mange lokationer er allerede sat op til at kunne køre på det nye netværk, men den største operation ligger i den kommende weekend, hvor de fysiske dele af netværket bliver skiftet. Arbejdet begynder fredag kl. 13.00 og forventes at være afsluttet samme tid søndag.

I den periode vil der ikke være adgang til netværk på kommunens arbejdspladser. Det betyder, at det ikke er muligt at opnå adgang til internettet, sende mails, bruge fagsystemer, Dragenettet (intranet), drev og skype. Man kan ringe til og fra sin arbejdsmobil, men kommunens apps vil heller ikke fungere fra mobil.

Det vil især være servicefunktioner såsom ældreplejen, sundhed og biblioteker, der vil kunne mærke skiftet, da de i weekend kommer til at arbejde ud fra et IT-nødberedskab.

Vi beklager på forhånd de ulemper, skiftet eventuelt vil komme til at give. Når weekendens arbejde er overstået, kan vi til gengæld se frem til at køre på et nyt og nutidigt IT-netværk, der er gearet til den øgede brug og har de nødvendige, avancerede sikkerhedsfunktioner.