Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunen sætter erhvervsgrund tæt på Rønne til salg

Kommunen sætter erhvervsgrund tæt på Rønne til salg

23-06-2021

Tæt på Rønne centrum udbyder kommunen nu den sidste kommunale byggegrund, der er udlagt til erhvervsformål. Tilbud fra interesserede ejere skal være kommunen i hænde senest den 27. august.

Bornholms Regionskommune oplever for tiden meget stor efterspørgsel på byggegrunde til både private- og erhvervsbyggerier, og kommunen udbyder nu den sidste kommunale byggegrund, der er udlagt til erhvervsformål tæt på Rønne centrum. Der er tale om matr.nr. 225a Rønne Markjorder, som ligger på adressen Ved Lunden 7 og har et areal på 9.718 kvadratmeter. Mindsteprisen for grunden er sat til to mio. kr.

Grunden ligger omkredset af andre erhvervsgrunde, og den centrale placering og grundens størrelse giver mulighed for mange forskellige typer erhverv. Dog skal en eventuel køber være opmærksom på, at der er påvist jordforurening på to tredjedele af grunden, hvilket blandt andet betyder, at der ikke må opføres boliger. Til gengæld er det en grund, der er oplagt for erhverv såsom; forskellige håndværk, mindre industri eller detailhandel med varegrupper, som har brug for særligt meget plads for eksempel biler, tømmer, byggematerialer, planter, havebrugsvarer, møbler eller køkkenelementer.

Kommunen tilbyder råd og vejledning
Er man interesseret i grunden og har et byggeprojekt i tankerne, kan der hentes råd og vejledning hos kommunens BYG Kundecenter på tlf. 56 92 21 16, eller via mail: byg@brk.dk.

Kommunes Planafdeling kan være behjælpelig med en vurdering af et eventuelt projekt i forhold til lokal- og kommuneplan. Planafdeling kan kontaktes på plan@brk.dk. Det anbefales, at der tages kontakt senest 14 dage før, købstilbuddet skal være indsendt.

Fristen for at indsende købstilbud er den 27. august 2021 kl. 12.00. Købstilbud kan sendes via mail til: Koebogsalg@brk.dk eller som fysisk post til: Køb og Salg, Fabriksvej 31, 3700 Rønne. Mrk. " Købstilbud Ved Lunden 7 i Rønne".

Se udbudet af Ved Lunden 7 klik på linket: Bornholm - Ejendomme til salg (niras.dk)