Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunens erhvervsservice inviterer virksomheder og jobsøgende til jobmesse

Kommunens erhvervsservice inviterer virksomheder og jobsøgende til jobmesse

25-02-2020

Bornholms virksomheder og jobsøgende får nu muligheden for at møde hinanden ved en stort anlagt jobmesse. Her kan folk, der er ledige, søger et jobskifte, et sommerjob og potentielle tilflyttere mødes med de bornholmske virksomheder og se, hvilke muligheder der er for et godt match.

Fredag den 6. marts kan Bornholms virksomheder og øens jobsøgende sætte hinanden stævne og se nærmere på om, der er basis for et godt match. Virksomhederne vil være tilstede og fortælle om dem selv, og præsentere de jobmuligheder de har. Omvendt får kandidater der er jobsøgende chancen for at orientere sig og byde ind med sin arbejdskraft.

Jobmessens besøgende får også mulighed for at hente inspiration til deres jobsøgning for eksempel ved at blive klogere på, hvordan det helt skarpe CV ser ud, og hvordan det sociale medie, Linkedin med fordel kan bruges i jagten på et job. Det sker via nogle korte oplæg leveret af eksperter på feltet.

Rikke Holm der er leder af Virksomhedsservice i Jobcenter Bornholm siger:

"Vi ved, at både jobbene og kandidaterne er derude, så nu prøver vi at få parterne til at finde hinanden på en enkel og uhøjtidelig måde. Vi har et mål om at kunne tiltrække 500 kandidater og 50 virksomheder til jobmessen, og lige nu er alle sejl sat ind for at nå målene og gøre dette arrangement til en succes."

Blandt de virksomheder, der allerede nu, er tilmeldt, er: Devika, Mad over bål, Danish Crown, Dueodde Dinner og Steakhouse, Møbelfabrikken, Bornholms Politi, Bornholmslinjen, Tejn Smedeforretning, Futurae, Netto, Bornholms Landbrug og Fødevarer, Kjærstrup, Jensen, BB Hotels, Skipperkroen, Sol og Strand Ferieudlejning, Campus Bornholm, Bostedet Kærbygaard, LM VVS, Vikarservice og Bornholms Regionskommune.

Virksomhederne kan fortsat tilmelde sig via hjemmesiden Jobmesse Bornholm (jobmessebornholm.dk) – det er GRATIS for virksomhederne at få en stand.

Jobmesse Bornholm

Fredag 6. marts kl. 13.00-17.00

Rønne Idrætshal, Torneværksvej 1
3700 Rønne

Alle er velkomne – der er fri entré.

jobmesse bornholm.png