Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunens tilflytterindsats fortsætter i 2020

Kommunens tilflytterindsats fortsætter i 2020

20-01-2020

I 2019 blev det på forsøgsbasis besluttet, at tilbyde alle tilflyttere til Bornholm en velkomstmappe samt mulighed for at deltage i et velkomstmøde i deres første år på Bornholm. Derfor blev alle tilflyttere i perioden fra januar 2019 til og med oktober 2019 budt velkommen med en særlig velkomsthilsen, tilbud om en tilflyttermappe og invitation til et tilflytterarrangement. Den foreløbige evaluering af sidste års indsats viser, at både tilflyttere og tilbageflyttere har budt tiltagene velkomne. Derfor har kommunen besluttet at fortsætte indsatsen i 2020.

Tilflyttere, der er kommet til øen i slutningen af 2019 eller kommer i 2020, vil derfor også snart blive budt velkommen med et brev og en åben invitation til at deltage i et tilflytterarrangement. Der er endnu ikke sat datoer på årets tilflytterarrangementer, men når de er kendte, vil tilflytterne modtage en specifik invitation via den digitale postkasse.

Tilflyttermappen bliver opdateret og ændret
Tilflyttermappernes form er under evaluering. Derfor vil der gå et lille stykke tid, før der igen bliver udleveret mapper.  Med de nye mapper håber kommunen at kunne byde tilflytterne relevant information og tilbud, der tilgodeser flest muligt.

Tilflyttertelefon og mail
Tilflyttere til Bornholm har også fortsat mulighed for at ringe direkte via kommunens tilflyttertelefon: tlf. 56 92 10 60 og skrive til mailadressen: tilflytter@brk.dk. Her kan man komme med spørgsmål til livet som tilflytter på Bornholm - uanset emne.

Hvis man har ønsker eller kommentarer til kommunens tilflytterindsats, er man også meget velkommen til at tage kontakt.