Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kontaktrådet følger op på kritik af Bornholmslinjen

Kontaktrådet følger op på kritik af Bornholmslinjen

21-10-2018

I morgen mandag 22. oktober mødes formandsskabet i Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm for at følge op på aftalerne fra sidste møde med Bornholmslinjen. Manglende rettidighed for godstransporten, ønske om flere pensionistbilletter, bedre kommunikation og et rabatklippekort er blandt emnerne, som der nu følges op på.

I morgen er formandsskabet i Kontaktrådet for Trafikbetjening af Bornholm klar til at kigge nærmere på de skriftlige svar, som Bornholmslinjen er kommet med i forlængelse af deres sidste møde med rådet. Udfordringerne i opstarten af sejladsen har blandt andet betydet forsinkelser på godset på Rønne-Køge samt problemer med at få al godset med til Bornholm. Den første måned har også skabt en del forvirring omkring prisstrukturen, ligesom at Bornholmslinjen har varslet et nyt klippekort samt flere pensionistbilletter.

Formand for Kontaktrådet, Winni Grosbøll siger:

"Bornholmslinjens opstart på ruten har helt naturligt medført en masse spørgsmål, tvivl og også en del problemer. Nogle af disse har været opstartsproblemer, men der er forsat lidt uklarhed over prisstrukturen, ligesom vi forsat får meldinger om udfordringer på godssiden. Formandsskabets vil i morgen gøre status over de forskellige udfordringer og vurdere, hvorvidt de har en karakter, hvor problemerne skal bæres videre til transportministeren."

Bornholmslinjen har indsendt en skriftligt status i forlængelse af aftalerne fra sidste møde.

TRK Status pr 15.10 2018.pdf