Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Lars Kromann Myhre bliver ny leder for Søndermarkskolen

Lars Kromann Myhre bliver ny leder for Søndermarkskolen

03-11-2021

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lars Kromann Myhre, som den leder, der nu skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af skolen. Han kender i forvejen skolen ganske godt, da han har været ansat i Bornholms Regionskommune i 11 år, heraf tre år som afdelingsleder på skolen – og senest har Lars Kromann Myhre været konstitueret i rollen som fungerende skoleleder på Søndermarksskolen siden midt i august 2021.

I rekrutteringsprocessen har ansættelsesudvalget især lagt vægt på at Lars Kromann Myhre har en rolig, anerkendende ledelsesstil, et stærkt børnesyn, og at han brænder for at fortsætte det gode arbejde med at skabe trygge rammer om en god skolehverdag – herunder det gode forældresamarbejde. Lars Kromann Myhre vil prioritere den fortsatte udvikling af stærke læringsfællesskaber og god trivsel for både elever og personale på Søndermarksskolen højt.

Formelt tiltræder Lars Kormann Myhre stillingen som øverste leder af Søndermarksskolen den 1. december.

Skolen skal således også i gang med at finde ny afdelingsleder. I perioden 1. december – 31. marts konstitueres Christian Faurholdt Jeppesen som afdelingsleder på skolen.

lamje_LThumb.jpg

Lars Kromann Myhre, der bliver ny skoleleder på Søndermarkskolen.