Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ledig +30: Kom til infomøde om nye uddannelsesmuligheder

Ledig +30: Kom til infomøde om nye uddannelsesmuligheder

28-07-2020

​Informationsmøde for ledige om nye muligheder for opkvalificering og uddannelse

Uddannelsesambassadørerne i Jobcenter Bornholm, Boost Bornholm og LO Bornholm inviterer til informationsmøde 12. august 2020 for alle ledige over 30 år.

På bagkant af en god periode i dansk økonomi, der forhåbentlig blot for en stund blev bremset af en verdensomspændende Corona-krise, har mange i den seneste tid har oplevet store forandringer i deres normale hverdag med et job, de kunne lide og trivedes med. Ledigheden på Bornholm er steget, men samtidig ser virksomhederne ind i en fremtid med mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Det er naturligt, at en måske uventet ledighedsperiode medfører mange tanker om fremtiden og giver tid til at overveje, om tiden er inde til at efteruddanne sig eller måske skifte til et helt andet brancheområde med en ny uddannelse? Det kan være et stort skridt at tage, og det kræver mange overvejelser – også i privatsfæren - mere viden om muligheder, begrænsninger, økonomi m.v.

Nye politiske aftaler giver i 2020 og 2021 særligt gode muligheder for ledige over 30 år for at uddanne og opkvalificere sig, så nye dygtige medarbejdere står klar til fremtidens arbejdsmarked. Disse nye muligheder vil Uddannelsesambassadørerne i Jobcenter Bornholm i samarbejde med Boost Bornholm og LO Bornholm orientere om ved et informationsmøde for alle ledige over 30 år – uanset a-kassetilhørsforhold og brancheområde.


Informationsmødet holdes
Onsdag den 12. august 2020 kl. 10.00-11.30 på Campus Bornholm i auditoriet (lokale 0601), Minervavej 1 i Rønne.

Tilmelding via mail
Som en følge af gældende covid-19-retningslinjer er det nødvendigt at tilmelde sig. Det gøres ved at sende en e-mail til ungeporten@brk.dk med oplysning om navn, og telefonnr. – husk at angive "Informationsmøde for ledige" i emnefeltet. Der sendes ikke bekræftelse på tilmeldingen. Der er maksimalt 40 pladser, men hvis interessen for informationsmødet viser sig at være større, vil vi arrangere et ekstra informationsmøde samme dag. Du vil få besked, hvis din tilmelding flyttes til et nyt mødetidspunkt.

Foreløbigt program for mødet

  • Præsentation af nye uddannelsesmuligheder for ledige over 30 år. Herunder også lidt om økonomien i forhold til deltagelse i uddannelse på dagpenge eller kontanthjælp.
    Ved Uddannelsesambassadørerne og repræsentanter fra de bornholmske a-kasser.
  • Orientering om realkompetencevurderinger (RKV) Ved Boost Bornholm.
  • Præsentation af Campus Bornholms kursus- og uddannelsesudbud ved Boost Bornholm.
  • Mulighed for at stille spørgsmål.
  • Afrunding – herunder mulighed for at aftale tid til en personlig vejledningssamtale med en Uddannelsesambassadør.

Vil du høre mere om informationsmødet eller om uddannelsesmuligheder for ledige, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesambassadørerne på tlf. 56 92 39 70 mandag og fredag kl. 9-12.