Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ny skolechef tiltræder 1. januar

Ny skolechef tiltræder 1. januar

29-10-2019

Det er en erfaren kvinde, der kommer til at stå i spidsen for at drive udviklingen af øens folkeskoler videre efter, at Espen Fossar Andersen stoppede i stillingen tidligere på året.

Efter en grundig proces med flere kvalificerede ansøgere er det et enigt ansættelsesudvalg, der har besluttet at ansætte Trine Schloss Pedersen (50 år) i stillingen som skolechef på Bornholm. Hun kommer senest fra jobbet som uddannelses-chef på Ørestad Gymnasium, hvor hun har været ansat siden 2015. Hun er bosat i Charlottenlund, har tidligere boet på Bornholm og har sommerhus i Snogebæk.

Hele Trine Schloss Pedersen arbejdsliv har været koncentreret om undervisning, ledelse og organisationsudvikling med særligt fokus på børn og unge. Hun har været lektor på UCC, professionshøjskolen, været chefkonsulent i Center for Børn og Kultur i Vallensbæk Kommune og chefkonsulent i COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling, som blandt andet videreuddanner skoleledere.

Hun har på forskellig vis været med til at udvikle folkeskolen. Blandt andet ved at skabe flere forskellige uddannelsesforløb for skoleledere i sin tid i COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Her tilrettelagde hun blandt andet et program i læringsledelse, ligesom hun også har undervist skoleledere i pædagogisk ledelse. Trine var desuden med til at opbygge læreruddannelsen på Bornholm omkring år 2000.

Trine Schloss Pedersen er uddannet cand. mag. fra Aarhus Universitet og har gennem årene taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse, organisationsudvikling og læreprocesser.

Servicedirektør, Trine Dorow siger:

"Jeg er meget glad for, at Trine Schloss Pedersen har takket ja til stillingen, og at vi var enige i ansættelsesudvalget. Trine har den helt rigtige profil til at kunne samle vores folkeskoler og fortsætte den gode udvikling, der er i gang. Hun kommer med et bredt erfaringsgrundlag og gode resultater fra de projekter, som hun har stået for. Hun har igennem vores jobsamtaler vist virkelig gode evner til at se hele vejen rundt og få øje på de muligheder, der ligger forude. Og så har hun en imødekommende stil, og et engagement der smitter."


Trine Schloss Pedersen begynder i jobbet pr. 1. januar 2020.