Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Områdefornyelsen i Nexø inviterer til pop-up event om byudviklingen

Områdefornyelsen i Nexø inviterer til pop-up event om byudviklingen

06-01-2022

– Som følge af aflysningen før jul inviterer Områdefornyelsen Nexø på ny byens borgere til pop-up event. Det sker tirsdag 11. januar kl. 16.00 og torsdag 13. januar kl. 16.00 og foregår udendørs.

Bor du i Nexø, og er du nysgerrig på, hvad der sker med udviklingen i din by, så er denne invitation til dig. Trods udfordringen i at indkalde til borgermøder grundet den aktuelle corona-situation, ønsker vi, at Nexøs borgere føler sig godt informeret. Derfor inviterer vi til to udendørs arrangementer i næste uge.

Pop-up event om strandparken
Tirsdag 11. januar kl. 16.00 foran Værftet, Kystvej 2

Tirsdag 11. januar vil du kunne få seneste nyt i udvikling af strandparkprojektet. Der vil være korte oplæg fra styregruppen for Områdefornyelsen Nexø og Bornholms Energi & Forsyning, og derudover vil der være en repræsentant fra Nexø Havn A/S til stede. Der er desuden afsat tid til spørgsmål og debat.

Pop-up event om Nexø bymidte
Torsdag 13. januar kl. 16.00 på Nexø Torv

Torsdag 13. januar vil vi præsentere de nyeste tanker om retningen for Nexø Torv. Derudover vil vi berøre fredeliggørelsen af Toldbodgade herunder præsentere idéen om et opfølgende initiativ om en alternativ måde at bruge busholdepladsen på. Med afsæt i ønsket om at styrke sammenhængen mellem bymidte og havn vil Områdefornyelsen Nexø stille forslag om at omdanne busholdepladsen og forlænge fredeliggørelsen af Toldbodgade. Vi glæder os til at høre Nexø-borgernes holdning og idéer til indretning af et nyt, centralt byrum. Der vil være repræsentanter fra Områdefornyelsen Nexø og BAT til stede, og der er afsat tid til spørgsmål.


Vi anbefaler varm og praktisk påklædning og serverer til begge arrangementer en kop kaffe/te at varme sig på. 

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, kan du kontakte projektleder Maria Jørgensen på tlf. 29 63 83 18 og mail: maria.joergensen@brk.dk.

 

Med venlig hilsen,

Områdefornyelsen Nexø.