Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Overblik: Her kan du få eller give hjælp under coronakrisen

Overblik: Her kan du få eller give hjælp under coronakrisen

03-04-2020

Bornholms Regionskommune har lavet en samlet oversigt, hvor bornholmerne kan få overblik over de mange muligheder, der er for at få hjælp eller blive frivillig og give hjælp i coronakrisen. Om du har brug for hjælp til indkøb, hundeluftning, kulturelle tilbud, en telefonven eller lektiehjælp, så er der hjælp at hente.

Med de seneste ugers udvikling med coronavirus/COVID-19 oplever mange problemer med ensomhed og udfordringer med at få klaret praktiske gøremål som indkøb og hundeluftning. Men der er mange muligheder for få hjælp eller for at blive frivillig og hjælpe andre.

For at gøre det nemt for alle at få overblik over, hvilke muligheder der er for at få og give hjælp i denne coronatid, har Bornholms Regionskommune oprettet en side her på brk.dk, der giver overblik over de lokale og landsdækkende initiativer, som er iværksat.
Du kan se overblikket her

De mange tilbud om hjælp spænder bredt fra Ældresagens tilbud om en telefonven og om at bringe kultur ind i folks stue til Røde Kors, der kan hjælpe med indkøb, medicinhentning og hundeluftning. Hjemmesiden henviser også til restauranter, hvor du kan få take away på Bornholm og supermarkeder, der tilbyder udbringning i denne tid.

Oversigten over muligheder for at få hjælp og for at give hjælp opdateres løbende. Nye initiativer i forhold til corona netværksgrupper kan komme på listen ved at kontakte Frivillighedskonsulent Birgitte Eybye på e-mail: birgitte.eybye@brk.dk