Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Russisk udstilling på Rønne Bibliotek i anledning af 75-året for russernes tilbagetrækning

Russisk udstilling på Rønne Bibliotek i anledning af 75-året for russernes tilbagetrækning

30-03-2021

​Skolebørnene på den russiske ambassade i Danmark har i anledning af 75-året for russernes tilbagetrækning fra Bornholm lavet en udstilling om russertiden på Bornholm i årene 1945-46. Tiden bliver set på med russiske briller og med udgangspunkt i de sovjetrussiske soldater, som gjorde tjeneste på Bornholm.

Den udstilling har Bornholms Regionskommune sagt ja-tak til at vise frem for bornholmerne og har stillet Rønne Bibliotek til rådighed som udstillingssted.

På selve 75-årsdagen for russernes tilbagetrækning fra Bornholm
mandag 5. april (2. påskedag) kl. 10  vil den russiske ambassadør Vladimir Barbin og borgmester Thomas Thors holde et arbejdsmøde på Rønne Bibliotek, hvor udstillingens indhold gennemgås, før den officielt åbner. Deres besøg vil blive livestreamet på Bornholms Bibliotekers facebookside, så alle der har lyst kan følge med on line.

Gå til Rønne Biblioteks hjemmeside, hvor du finder information om udstillingen og link til livestreamingen KLIK HER

På grund af Covid-19 restriktionerne genåbner Rønne Bibliotek først helt 21. april, men det vil alligevel være muligt at se udstillingen udefra fra 6. april.