Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Sommerferieaktiviteter for børn

Sommerferieaktiviteter for børn

24-05-2024

​​Syng sammen i kor, gå på fuglejagt med tre unge fuglenørder på Nexø Sydstrand eller lav science fiktion mad i det Levende Køkken. Bornholms Regionskommune præsenterer sommerens program med kunst- og kulturcamps for børn i alderen 9-12 år. Tilmeldingen til kulturaktiviteterne er åben nu, og du kan tilmelde dig sommerens idrætsaktiviteter fra medio juni.

For femte år i træk får bornholmske børn og unge mulighed for at deltage i en lang række spændende kultur- og idrætsaktiviteter i løbet af deres sommerferie. Lokale kulturinstitutioner og kunstnere inviterer til i alt 24 camps inden for kunst, kultur og natur, hvor børnene kan udforske nye interesser, møde nye venner og lære mere om deres ø.

Den 13. juni offentliggør kommunen flere aktiviteter i samarbejde med DGI Bornholm, som giver børnene mulighed for at prøve forskellige idrætsgrene i nye fællesskaber.

I år er der flere sommeraktiviteter end nogensinde før. Kommunen er glade for, at idrætsforeningerne og kulturinstitutionerne støtter så flot op om at give øens børn gode sommerferieoplevelser.  Uanset om det er kunst, kultur, natur eller sport, er der noget for enhver smag.​

Gratis aktiviteter med tilmelding
Alle tilbud er gratis og finder sted i uge 27-32. Der er begrænsede pladser, så tilmelding er påkrævet. 

Kulturtilbuddene kan du se i denne PDF (download)
Idrætsaktiviteterne kan du se i denne PDF (download)

For yderligere kommentarer og information:

Ulla Didriksen, koordinator, Center for Natur, Miljø og Fritid, tlf. 2132 7889
Louise Krogsriis, kulturkonsulent, Center for Natur, Miljø og Fritid, tlf. 5692 1323

Foto: NaturBornholm