Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Stor søgning til udviklingsprogram for bornholmske kunsthåndværkere

Stor søgning til udviklingsprogram for bornholmske kunsthåndværkere

09-01-2020

​Maker’s Island Bornholm, der samler og præsenterer Bornholms kunsthåndværk, har optaget et stærkt felt af kvalificerede ansøgere til kompetenceudviklingsprogram for kunsthåndværkere.

I denne uge fik 18 dygtige kunsthåndværkere besked om, at de er optaget på det kompetanceudviklingsprogram, der skal hjælpe dem med at udvikle deres håndværk til også at blive en god forretning.

Ialt søgte 24 personer om at blive optaget på programmet der er skræddersyet til bornholmske kunsthåndværkere. Deltagerne fordeler sig inden for keramik, glas, tekstil, smykker og papirklip. De ansøgere, der har fået afslag, er alle blevet kontaktet og har fået tilbud om et møde med en erhvervskonsulent fra Business Center Bornholm med henblik på tilbud, der passer bedre til den enkeltes virksomhed.

Erhvervschef i Business Center Bornholm og medlem af Maker’s Island styregruppe, Christa Lodahl, siger:

"Det har vist sig, at vi har ramt rigtigt med programmet, da vi har fået så stærkt et ansøgerfelt med mange kvalificerede ansøgere. Vi havde plads til mellem 15 og 20 deltagere på programmet, så vi er meget tilfredse med optaget. Det bliver spændende at se, hvor forløbet kan bringe kunsthåndværkervirksomhederne hen i deres forretningsudvikling, og hvilke erfaringer vi kan tage med fra dette i det videre arbejde."

Der er Kick off på forløbet på tirsdag den 14. januar kl. 8.30 – 17.00.

Målet med kompetenceudviklingsprogrammet er at give deltagerne viden, værktøjer og sparring til at arbejde med udvikling af egen kunsthåndværkervirksomhed. De bornholmske kunsthåndværkere får mulighed for at få bedre kendskab til egen virksomhed, herunder at finde frem til udviklingspotentiale og identificere styrker og udfordringer. Igennem programmet vil der også blive trænet i at pitche og præsentere sin virksomhed.

Læs mere om kompetenceudviklingsprogrammet her
Læs mere om Maker’s Island Bornholm her