Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Sundhedschef Karina Nørby har fået nyt job i Glostrup Kommune

Sundhedschef Karina Nørby har fået nyt job i Glostrup Kommune

31-01-2022

Bornholms Regionskommune skal i gang med at finde en ny chef for Center for Sundhed og Forebyggelse, da den nuværende har fået job ovre.

Karina Nørby har fået nyt job som Centerchef for Sundhed og Velfærd i Glostrup Kommune og stopper derfor i Bornholms Regionskommune som chef for Center for Sundhed og Forebyggelse.

Hun kom til Bornholms Regionskommune 1. januar 2020 og har blandt meget andet været en central person i forhold til håndteringen af Corona-krisen, der som bekendt brød løs i februar/marts måned samme år. Det er da også med stor beklagelse, at servicedirektør Trine Dorow må sige farvel til sundhedschefen.

"Jeg havde meget gerne set, at Karina Nørby var blevet hos os et godt stykke tid endnu. Hun er en dygtig, kompetent og handlekraftig chef som lytter til sine medarbejdere, men jeg har også forståelse for, at savnet efter familien ovre er for stor."

Karina Nørby er i løbet af de sidste to år blevet en central figur, da hun har haft det operationelle fagfaglige ansvar for håndteringen af Corona-krisen i Bornholms Regionskommune. Karina Nørby siger:

"Jeg kom meget hurtigt tæt på det bornholmske samfund, samarbejdspartnere og mine kolleger, da vi kort tid efter min ansættelse stod i en stor, uforudset krise der ramte hele øen. Jeg elsker Bornholm af hele mit hjerte, og det er med stor vemod, at jeg om kort tid forlader gode og kompetente kolleger i vores center. Trods Corona-krisen har det været en fantastisk tid sammen med et fantastisk stærkt hold. Jeg havde ikke forudset, at savnet af min familie ville være så stort, men det har jeg måtte se i øjnene, og derfor vender jeg nu tilbage til fastlandet."

Søgningen efter en ny chef for Center for Sundhed og Forebyggelse vil hurtigst muligt blive sat i værk.

Karina Nørby - 3.jpg

Karina Nørby skifter job til Glostrup Kommune.