Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Tak til alle jer der har talt skridt

Tak til alle jer der har talt skridt

01-10-2018

Vi ved det er sundt med alle de skridt, I har gået, og vi håber også, at I har haft det sjovt sammen med jeres Tæl skridt-hold …

… og at nogle af jer har fået dannet gå-fællesskaber eller gå-traditioner, som I vil holde fast i.

Efter fem kampagner går vi nye veje
Netop i håb om at få flere bornholmere til at snøre skoene og gerne få lidt flere skridt i hverdagen har kommunen og hospitalet på Bornholm de sidste tre år indgået i et tæt samarbejde, hvor vi har valgt at krydre den landsdækkende Tæl skridt konkurrence med en bornholmsk dyst. Der har b.la. været en bornholmsk designet vandrepokal og medaljer på højkant hver gang.

Knap 500 bornholmere deltog ved den netop afsluttede lokale del af TÆL SKRIDT  kampagne. Godt gået! Den landsdækkende kampagne fortsætter, men teamet bag den bornholmske dyst har valgt at gå nye veje.

Helt præcist hvilken vej er endnu uvist, men ingen tvivl om at bevægelse vil være et af nøgleordene.


Stort tillykke
Vi vil gerne inden vi lukker og slukker for denne gang sige stort tillykke til årets vindere af den lokale tæl skridt-konkurrence, som blev et hold fra Tv2 Bornholm. Skarpt efterfulgt af et hold pedeller fra regionskommunen og et hold fra direktionen på Bornholms Hospital.

Tak til alle jer der gik med og tak til alle jer, der har hjulpet til bag kulisserne – uden jer ingen lokal tæl skridt konkurrence.

Godt gået

Trine Dorow / sundhedschef /Bornholms Regionskommune
Niels Reichstein Larsen / hospitalsdirektør / Bornholms Hospital