Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Tilmelding samt coronapas til borgermøde om energiø 29. november

Tilmelding samt coronapas til borgermøde om energiø 29. november

24-11-2021


Bornholms Regionskommune inviterer mandag den 29. november 2021 til borgermøde om etableringen af energiøen i Østersøen. Alle borgere på Bornholm samt øvrige interesserede er velkomne.

Tid og sted: 29. november kl. 16:30 til 18:30 på Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne.

På mødet vil Energistyrelsen og Energinet fremlægge deres planer og processer for etableringen af energiøen*. Og Bornholms Regionskommune vil sammen med samarbejdspartnere fortælle om energiøens muligheder for Bornholms udvikling.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under mødet og efterfølgende snakke med de deltagende organisationer.

energioeer.jpg

Illustration fra Energistyrelsens høringsmateriale  af mulige placeringer af landanlæg (grøn markering) og ilandføringsråde (blå markering) samt de udpegede områder til havvind (orange markering).

 

OBS Nyt:

På grund af den aktuelle coronasmitte på Bornholm foretager vi i Bornholms Regionskommune nogle forebyggende tiltag, således at borgermødet kan foregå trygt og sikkert. F.eks. sørger vi for håndsprit ved indgange og øger afstanden mellem stolene, hvilket medfører lidt færre pladser, og vi vil bede jer om tilmelding.  Du tilmelder dig ved at sende en mail til energioe@brk.dk senest på mandag 29. november kl. 10 med navn(e), evt. forening og email-adresse, men gerne snarest muligt. Når du har fået en bekræftelse, er du/I tilmeldt.

Jævnfør Sundhedsministerens udmelding i dag den 24. november lægges der op til, at der fra på mandag vil være krav om coronapas ved indendørs arrangementer på over 100 personer. Dette forslag tager Folketingets partier stilling til torsdag. Også selvom det ikke må blive et krav, forventer Bornholms Regionskommune, at alle deltagere på borgermødet kan fremvise gyldigt coronapas. Vi opfordrer deltagere til at ankomme kl. 16, så der er god tid til at blive registreret inden borgermødets start. Vi anbefaler desuden alle deltagere at spritte hænder af, hoste/nyse i ærmet og blive hjemme, hvis du har symptomer på luftvejsinfektion.

For jer, der ikke deltager på borgermødet mandag aften, kan mødemateriale og et møderesumé ses på brk.dk i løbet af tirsdagen.

*Regionskommunens borgermøde ligger inden for den periode, hvor Energistyrelsen afholder høring af den overordnede plan for Energiø Bornholm i Østersøen. Energistyrelsen og Energinet afholder et digitalt borgermøde om denne høring d. 25. november. Læs mere om deres borgermøde her.

program for borgermøde.JPG

**med forbehold for rettelser.