Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Tre finalister er udvalgt til Årets Virksomhed 2021

Tre finalister er udvalgt til Årets Virksomhed 2021

11-06-2021
​Svaneke Revision, Bornholmerslagteren og Ekkodalshuset er de tre virksomheder, der har været igennem en omfattende omstilling indenfor digital omstilling på Bornholm, og virksomhederne er derfor med i opløbet om titlen som Årets Virksomhed 2021. Hvem der løber med titlen afgøres af en nedsat jury, og selve kåringen sker fredag 27. august.

I maj måned havde alle bornholmere herunder virksomheder og brancheforeninger mulighed for at indstille en kandidat til Årets Virksomhed 2021, og det blev til i alt 11 indstillinger. Årets tema er digital omstilling, og de indstillede virksomheder skal naturligvis være beliggende på Bornholm, have mindst tre ansatte og have oplevet en positiv effekt af sin digitale omstilling.

En intern styregruppe i Bornholms Erhvervsservice har efterfølgende udvalgt tre kandidater, som nu er nomineret til årets virksomhed 2021.

Christa Lodahl, erhvervschef og en del af styregruppen for Årets Virksomhed siger:

"På styregruppens vegne er jeg rigtig glad for det store engagement i forhold til at indstille virksomheder, for vi har modtaget flere indstillinger af den samme virksomhed. Fælles for de 11 virksomheder der er blevet indstillet er, at de har oplevet en øget effektivitet og dermed værdi af de digitale tiltag, de har implementeret i deres respektive virksomheder til gavn for deres kunder og medarbejdere. De tre nominerede virksomheder er vidt forskellige og har udnyttet digitaliseringen i forhold til den branche de repræsenterer. De er alle ambitiøse, innovative og kan hver især dokumentere en imponerende effekt af deres indsats."

For Bornholms Erhvervsservice er Årets Virksomhed en årlig begivenhed, der giver lejlighed til at hylde øens erhvervsliv, som i høj grad er med til at holde hjulene i gang på øen, og bidrage med attraktive arbejdspladser, indtjening og ikke mindst til øens positive omdømme.

Vinderen kåres til august
De tre nominerede må vente lidt til spændingen udløses ved et arrangement fredag d. 27. august. Inden da skal en nedsat jury bestående af Thomas Thors, borgmester i Bornholms Regionskommune, Johannes Nilsson, kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune, Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm og direktør i HASLE Refractories A/S samt Katrine Paaby Joensen, direktør i Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden beslutte, hvilken virksomhed, der skal løbe med titlen i 2021.
 
De 11 indstillede virksomheder
 • Ekkodalshuset, Café Genlyd - Froberg Dahl Management v/Joan & Christian Froberg Dahl
 • sNOIR Bornholm ApS
 • BornPark I/S
 • Holms Cykler ApS
 • Boskov Skadeservice ApS
 • Borndal I/S
 • BHS Logistics A/S
 • Svaneke Revision I/S
 • SJ Bornholm ApS, Bornholmerslagteren
 • Sannes Familiecamping ApS
 • Ole Almeborg A/S
  
Om Bornholms Erhvervsservice
Bag prisen står Bornholms Erhvervsservice, der samler Regionskommunen og erhvervsfremme-organisationerne Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere på Business Center Bornholms hjemmeside

Kontakt for mere information
Christa Lodahl, Erhvervschef
Business Center Bornholm
Mobil: 30 50 21 28.
Mail: cl@bornholm.biz