Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Udmelding om spærretid skal behandles politisk

Udmelding om spærretid skal behandles politisk

09-07-2021
Sidste uges udmelding om en spærretid på tre måneder forud for årets kommunalvalg i november har givet anledning til en større debat. Borgmesteren imødekommer flere politikeres ønske om at få retningslinjerne behandlet politisk, og det vil ske på møder i august.

Udmeldingen fra kommunens direktion om en spærretid forud for kommunalvalget har ført til en større debat og har mødt kritik fra flere sider. Det har fået borgmester Thomas Thors til at imødekomme ønsket om at få retningslinjerne behandlet politisk. Det vil efter planen komme til at ske ved møde i Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget den 12. august og på møde i kommunalbestyrelsen den 19. august 2021.

Indtil sagen om retningslinjer for Bornholms Regionskommune er behandlet politisk, og der er truffet en beslutning, er den tidligere udmelding om spærretid sat i venteposition.

Borgmester Thomas Thors kom i dag på et pressemøde med sit forslag til en revideret udgave af retningslinjerne for kommunens ageren i perioden op til kommunalvalget i november. Forslaget indgår i debatten og møderne, der holdes i august. Borgmesterens forslag kan ses klik her

Johannes Nilsson,

kommunaldirektør.