Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Valg af ny servicedirektør er på plads

Valg af ny servicedirektør er på plads

23-05-2019

Kommunalbestyrelsen har på dens møde i dag besluttet at ansætte den nuværende chef for Center for Sundhed og Forebyggelse, Trine Dorow som ny servicedirektør i Bornholms Regionskommune.

Her til aften besluttede kommunalbestyrelsen at følge ansættelsesudvalgets indstilling og ansætte kommunens nuværende centerchef for Sundhed og Forebyggelse, Trine Dorow som ny servicedirektør i Bornholms Regionskommune. Hun efterfølger Johannes Nilsson, der tiltrådte som kommunaldirektør tidligere på foråret.

Trine Dorow har et solidt kendskab til serviceområderne i kommunen. Som nyuddannet startede hun som sygeplejerske på sygehuset tilbage i 1995, og siden da har hun været ansat i forskellige funktioner i kommunen i henholdsvis; døgnhjemmeplejen, Familieteamet, Psykiatri og Handicap, Børne og Skolesekretariatet og senest kommer hun fra jobbet som centerchef for Center for Sundhed og Forebyggelse, hvor hun har været ansat siden 2014.

Trine Dorow er blandt andet kendt for at finde nye veje at løse opgaver på og en uformel ledelsesstil baseret på klare værdier. Hun er uddannet som sygeplejerske, har en videregående uddannelse som Cand. Scient. Soc. og har taget to master uddannelser; en i projektledelse og procesoptimering og en i offentlig ledelse. Senest har hun videreuddannet sig i videns- og innovationsledelse.

I det nye job får Trine Dorow ansvaret for mange af de helt borgernære service- og velfærdsområder som sundhed og forebyggelse, børn og familie, skole, ældre samt psykiatri og handicap. Servicedirektøren skal desuden understøtte og udleve kommunalbestyrelsens visioner for øen.

Trine Dorow bliver samtidig en del af direktionen, som ud over hende består af kommunaldirektør Johannes Nilsson og koncerndirektør Claus Steensgård.

Trine Dorow tiltræder jobbet med virkning fra 1. juni 2019.