Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunen siger velkommen til nye tilflyttere

Kommunen siger velkommen til nye tilflyttere

10-05-2022

Fredag 20. maj 2022 inviterer Bornholms Regionskommune nye bornholmere til velkomstarrangement på Møbelfabrikk01 i Nexø, hvor tilflyttere kan høre om foreningslivet på Bornholm og møde hinanden.

På trods af Covid-19 pandemien oplevede Bornholm i 2021 en tilflytning på hele 1.457 personer. Børn, unge og voksne der af vidt forskellige årsager valgte at flytte til Bornholm. Nogle af dem har boet her før og vender tilbage, men fælles for dem alle er, at de har valgt at skabe sig en tilværelse på Bornholm. 

I Bornholms Regionskommune er vi meget opmærksomme på, at man som tilflytter har behov for at opbygge et nyt netværk, og det vil vi gerne understøtte. Vi ønsker, at de nye bornholmere skal falde rigtig godt til på øen – på både kort og langt sigt.

Velkomstarrangement 20. maj
- mød borgmesteren og øens foreninger

På velkomstarrangementet kan man møde et udpluk af bornholmske foreninger og organisationer fra DGI og Bornholms Folkebiblioteker til folkedansere, kor, stenhuggere og brætspillere. Borgmester Jacob Trøst tager imod de nye bornholmere og byder dem velkommen med sin egen baggrund som tilflytter.

Velkomstarrangementet holdes fredag den 20. maj 2022 kl. 15:00 - 18:00 på Møbelfabrikk01, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø.

Vi håber på, at mange helt nye bornholmere har lyst til at deltage – både de danske og internationale tilflyttere. Læs mere om velkomstarrangementet på: Tilflytterarrangementer2022 (mitarrangement.dk)

Arrangementet er med tilmelding, og de tilflyttere, der er kommet hertil i 2022, har allerede modtaget en personlig invitation i deres digitale postkasse. Tilmelding senest mandag den 16. maj.

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte David Nicolas Christensen på mail tilflytter@brk.dk eller tlf. 56 92 10 60.


tilflyt some (003).png