Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Centerchef for Psykiatri og Handicap skifter job

Centerchef for Psykiatri og Handicap skifter job

29-11-2023

​​​​​Centerchef for Psykiatri og Handicap Margrethe Vogt Thuesen har fået nyt job per 1. januar 2024 og forlader derfor Bornholms Regionskommune ved årets udgang.

Margrethe har været centerchef i kommunens Center for Psykiatri og Handicap siden d. 1. juni 2020, hvor hun kom fra en stilling som forvaltningschef for Social og Beskæftigelse i Samsø Kommune. Inden da havde hun flere ledende stillinger i Grønland. Fra årsskiftet starter Margrethe som plejehjemschef for 14 plejehjem i distrikt nord i Aarhus Kommune.

Margrethe Vogt Thuesen siger:

"Jeg vil gerne sige tusind tak for tre og et halvt år i Bornholms Regionskommune, som har budt på et spændende samarbejde med ledere og medarbejdere, der i den grad er dedikerede i deres arbejde for borgerne i kommunen. Centeret er midt i en spændende udvikling og det har været en stor fornøjelse at være med til at igangsætte indsatser, der styrker det bornholmske samfund, ikke mindst for nogle af de borgere, der har allermest brug for det. Jeg har hele vejen igennem sat stor pris på det tværfaglige samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere."

Velfærdsdirektør Trine Dorow udtaler:
"Jeg siger tak til Margrethe Vogt Thuesen for sit store engagement i arbejdet med at udføre Social- og Sundhedsudvalgets politiske visioner på psykiatri- og handicapområdet og for at være med til at skabe gode og trygge rammer for Bornholms allermest sårbare borgere og deres familier. Jeg ønsker Margrethe alt det bedste i sit nye job."​