Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder FM2024: Kig forbi Bornholmerhuset

FM2024: Kig forbi Bornholmerhuset

14-06-2024
Er du på Folkemødet eller overvejer et besøge det, så kig endelig forbi i Bornholmerhuset, som holder til i Kærnehuset på Kirkepladsen i Allinge. Her lægger kommunen og vores nære partnere op til Bornholmer-relevante debatter, samtaler og udstillinger.

I går havde vi debut på vores nye tiltag og huset viste sig at fungere godt til formålet. Vores events havde fint med gæster og besøgende, og i dag og i morgen fortsætter vi med debatter om klima, unge i job, rammevilkår i vandkants-Danmark, lige adgang til sundhed, fritidsjob, deltidsbeboere, cirkulær økonomi (genanvendelse), bæredygtige materialer i kunsthåndværket og det gode arbejds- og fritidsliv.

Læs mere om de enkelte events i FM2024 programmet (søg på: "Bornholmerhuset" (K22)​) https://folkemoedet.dk/program/programmet-for-folkemodet/

Partnere i Bornholmerhuset: Center for Regional- og Turismefo​​rskning (CRT), Business Center Bornholm (BCB), Næste stop Bornholm - Tilflytterservice, Bornholms Hospital, Region Hovedstaden, Bornholms Biblioteker, Bornholms Energi & Forsyning (BEOF), Københavns Professionshøjskole, Bornholms Affaldsbehandling, Ungdomsskolen, Bornholms Biblioteker og Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice.

Vi glæder os til at tage imod dig ☕ vi har kaffe på kanden 😀

bornholmerhuset fm2024.jpg