Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunen har fundet ny chef for Center for Sundhed og Forebyggelse

Kommunen har fundet ny chef for Center for Sundhed og Forebyggelse

15-11-2019

Regionskommunen har nu ansat ny chef for Center for Sundhed og Forebyggelse. Hun afløser Trine Dorow, som tidligere på året tiltrådte stillingen som kommunens servicedirektør.

Regionskommunens nye chef for Center for Sundhed og Forebyggelse hedder Karina Nørby, kommer fra Sjælland og er både højt uddannet og en erfaren kvinde.

Karina Nørby er uddannet sygeplejerske, kandidat i pædagogisk psykologi, har en master i ledelse og kommer desuden med solid erfaring fra det kommunale område. I sær fra Faxe Kommune hvor hun har bestridt en lang række forskellige stillinger som f.eks. hjemmesygeplejerske, sundhedsfaglig underviser og sundhedskoordinator i kommunen. De senere år har hun været henholdsvis centerleder for kommunens center for Rådgivning & Behandling og stabsleder for Center for Familie, Social & Beskæftigelse.

Karina Nørby beskriver sig selv, som en leder med stærke samarbejdsevner og en udpræget vi-orientering. Hun er 44 år, gift og mor til to store børn og aktiv i det lokale foreningsliv i Haslev, hvor hun bor. I første omgang vil Karina Nørby pendle mellem Sjælland og Bornholm.

Den nye chef for regionskommunens Center for Sundhed og Forebyggelse tiltræder i jobbet 1. januar 2020.