Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kritik af afsluttet udbud af hjemmeplejeopgaver

Kritik af afsluttet udbud af hjemmeplejeopgaver

21-09-2020

Den 3. september offentliggjorde vi her på brk.dk, at kommunen på baggrund af et udbud af familieplejeopgaverne på Bornholm ønskede at hjemtage opgaverne, læs mere her. Tilbudsevalueringen var blevet foretaget med udgangspunkt i tildelingskriteriet bedste forhold mellem pris og kvalitet og ved evalueringen fremgik det, at kommunens bud er det bedste tilbud set i forholdet mellem pris og kvalitet.

I kølvandet af afgørelsen har Familieplejen Bornholm kritiseret afgørelsen og har fået advokat Ea Meyer fra NT advokater til at gennemgå processen og udbudsmaterialet. Det er der kommet et notat ud af, som kommunen har modtaget her i weekenden, se hele notatet her

Kommunen ser naturligvis med alvor på kritikken og vil lade notatet indgå i den videre sagsbehandling. Om de forhold, der påpeges i notatet fra familieplejens advokat er korrekte eller ej, vil vi nu forholde os til. Det står heller ikke klart for os, hvorvidt advokaten ønsker at indgive en klage på vegne af Familieplejen Bornholm, det er en mulighed de kan benytte.

Nu og her er det, hvad vi fra kommunens side kan sige i denne sag.