Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Mange fik tjekket deres Coronavaner i Hygiejneugen

Mange fik tjekket deres Coronavaner i Hygiejneugen

23-09-2020

I sidste uges kampagne for at få os til at tjekke vores Coronavaner nåede budskabet bredt ud på øen. TV 2 og DR gav fin omtale, 5000 postkort blev distribueret, kommunens post på Facebook nåede knap 4.000 personer og 75 deltog i lodtrækningen om gavekort, sprit og mundbind. Læs, og se hvem der vandt.

For at skyde ugen igang rykkede vores hygiejnekonsulenter mandag ud på Campus med en kasse med ultraviolet lys, der kunne afsløre om spritten nu også kom godt nok rundt i håndfladerne. TV 2 Bornholm dækkede begivenheden og DR P4 var også med til at sætte fokus på sagen via indslag i deres nyhedsudsendelser. Oplevelsen fra Campus var lidt af en øjenåbner, der visuelt illustrerede, hvor grundig man skal være med afspritningen, selvom man allerede er en flittig med at spritte af.

Flere af de der deltog i lodtrækningen efterlod også en lille kommentar f.eks.: "jeg holder god afstand og passer godt på andre og kan svare A til næsten alle", "hej, 8A på HRS har i dag lavet test om Coronavaner", "jeg er selv sårbar, så passer meget på", "for få tager det alvorligt nok", "rigtig godt, og sjovt med denne lille quiz, sød test", "jeg har helt klart flest A'er, lad os få den lorte virus væk."

Fortsæt indsatsen for at holde smittetrykket nede
Holdet bag kampagnen takker for opmærksomheden og sender en opfordring til, at vi alle fortsætter med at have opmærksomheden rettet mod at passe godt på os selv og hinanden ved at følge de regler og restriktioner, der kommer fra de nationale myndigheder. Det gælder stadig om at holde fast og sammen om at holde smittetrykket nede.

Og vinderen er …
75 deltog i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. til cafe/restaurant samt sprit og mundbind. Da vi skulle finde en vinder fik hver tildelt et nummer fra 1 til 75, som vi trak lod om via hjemmesiden random.org for at sikre et tilfældigt valg. Deltager med nummer 11 vandt og er identisk med Anne Mette Kofod Lund, tillykke til dig. Hun er blevet kontaktet og vil inden for nærmeste fremtid få overrakt præmierne.

Facebook nåede ud til 3913 personer, hvilket er usædvanligt for BRKs Facebookprofil.

FB opslag Hygiejneugen antal nåede.PNG