Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ny chef for Psykiatri og Handicap

Ny chef for Psykiatri og Handicap

20-05-2020

Efter en grundig ansættelsesproces ligger det nu klart, at det bliver Margrethe Vogt Thuesen, der kommer til at drive og udvikle Center for Psykiatri og Handicap. Hun kommer med en bred og solid baggrund fra feltet og har arbejdet på både Grønland og Samsø.

Det er både en erfaren og bredt funderet kvinde, der om kort tid sætter sig i spidsen for Center for Psykiatri og Handicap i Bornholms Regionskommune og skal drive og udvikle centeret i fremtiden.

Margrethe Vogt Thuesen kommer senest fra en stilling som forvaltningschef for Social og Beskæftigelse i Samsø Kommune, hvor hun har været ansat siden 2013 og i en periode også haft ansvaret for hele børne- og ungeområdet. Før det har den kommende chef Psykiatri og Handicap bestredet flere ledende stillinger i den grønlandske kommune, kommuneqarfik sermersooq der er den største i Grønland målt på indbyggertal (22.738). Margrethe Vogt Thuesen har blandt andet været fagchef for voksen, omsorg, ældre, handicap og pension, forstander for et sygehus og afsluttede som Velfærdsdirektør i kommunen.

I alle sine ansættelser har hun opnået gode resultater og er både en stærk drifts- og udviklingschef. Hun har en uddannelse som sygeplejerske og har siden taget flere ledelsesuddannelser på Henley Business School, heriblandt en MBA.

Servicedirektør i Bornholms regionskommune, Trine Dorow siger:

"Med Margrethe Vogt Thuesen får vi den helt rette kombination af solid ledererfaring og vilje til udvikling. Hun er dermed den helt rette til at tage tråden op der, hvor Psykiatri og Handicap er og sætte gang i de mange udviklingsprocesser, som allerede ligger i støbeskeen. Hun har en bred tilgang til opgaverne og en god evne til at finde stærke løsninger i en samarbejdspræget ånd - og så er hun kendt for at være en empatisk leder, med en god og lun humor. Jeg glæder mig meget til at tage imod Margrethe og til det samarbejde, der venter".

Privat er Margrethe Vogt Thuesen gift, har fem børn i alderen 14-31 år og et barnebarn. Hun er formand for Kolby Møllelaug, aktiv i Rotary og holder af at passe sin køkkenhave.

Den nye chef for Psykiatri og Handicap tiltræder jobbet pr. 1. juni og vil i hverdagene arbejde på Bornholm. 

MVT profilbillededragenettet.jpg

Margrethe Vogt Thuesen, der begynder som Chef for Psykiatri og Handicap 1. juni 2020.