Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ny skoleleder for Svartingedal Skole er fundet

Ny skoleleder for Svartingedal Skole er fundet

30-11-2023


skoleleder Lotte Wistisen.jpg

Den 1. januar 2024 begynder Ann- Charlotte Wistisen som ny skoleleder på Svartingedal Skole. Lotte, som hun normalt kalder sig, kommer fra en skolelederstilling i Egedal Kommune, hvor hun har været siden 2020.

Lotte har tidligere boet på Bornholm og "vender nu hjem" efter 11 år

Lotte har en lang skolelederkarriere bag sig, og begyndte sit virke som leder her på Bornholm. Hun har været leder på både privatskoler og i folkeskolen.

Lotte er uddannet lærer, har en masteruddannelse i læreprocesser og organisatorisk læring og er derudover uddannet coach.

Faglig udvikling, en god skolekultur og trivsel hos både børn og voksne er vigtige fokusområder

Lotte har et stort fokus på den faglige udvikling hos både børn og ansatte, og hun er optaget af at lave skole på en måde, som er motiverende og varieret. 

"Jeg glæder mig til at begynde på Svartingedal Skole, hvor jeg ser frem til at videreudvikle den allerede gode skolekultur, og så ønsker jeg at være en del af en skole, hvor børn og voksne trives og er glade for at komme i skole og på arbejde", siger Lotte Wistisen. 

Skolechef, Jesper Petri, glædes over, at det var et enigt ansættelsesudvalg, der tilbød Lotte stillingen, og han ser frem til at byde hende velkommen efter juleferien.