Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Nyt affaldssystem - BOFA på tur rundt på øen

Nyt affaldssystem - BOFA på tur rundt på øen

26-03-2024

​​​​Foråret er på vej og det er informationerne om de nye bornholmske affaldsordninger også.

BOFAs medarbejdere har i det sidste års tid haft travlt med at planlægge nye affaldsordninger på Bornholm. Nu er det tid til at sætte første del af en større informationskampagne i gang, så bornholmerne i god tid kan blive klædt på til et nyt affaldssystem og nye vaner.

BOFA lægger ud med at sende BOFA-bussen, kaldet BOFA On Tour, på tur øen rundt ved lokale dagligvarebutikker. Hele 16 besøg bliver det til med bussen.

Her kan borgerne møde BOFAs personale og se nogle af øens nye affaldsbeholdere, mens de får indblik og gode råd om fremtidens affaldsindsamling.

BOFA inviterer også til Åbent Affaldstårn, hvor man kan se og høre det meste om de nye affaldsordninger og samtidig få en spændende rundvisning på øens eget affaldsbehandlingsanlæg i Rønne. Besøget er gratis, men kræver tilmelding via www.Billetto.dk (søg på BOFA) eller på tlf. 56 92 55 00

På BOFA glæder vi os til at møde bornholmerne og få en god snak om alle de nye tiltag, der betyder, at langt mere affald kan få et nyt liv som genanvendte ressourcer til gavn for vores fælles klode.


Med venlig hilsen

BOFA.

bofa on tour.JPG

Download hvornår BOFA-bussen er i nærheden af dig

Bofa informerer.pdf