Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Plejefamilier får efteruddannelse på Bornholm

Plejefamilier får efteruddannelse på Bornholm

18-11-2022
I denne uge blev det fejret ved en reception med bobler og taler, at et hold kursister har færdiggjort et af modulerne i en ny efteruddannelse målrettet plejefamilier. Formålet med uddannelsen er at komme hele vejen omkring det at være plejefamilie.

Uddannelsen er en efteruddannelse for bornholmske plejefamilier og blevet til i samarbejde mellem kommunen og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole.

Deltagerne vælger selv, hvilke og hvor mange moduler de vil tage
Modulet som deltagerne senest har gennemført, har handlet om samarbejde, relationer og kommunikation med plejebarnet, barnets biologiske ophav, institutioner, det offentlige og hvor man ellers kan forvente at skulle kommunikere som plejefamilie. Uddannelsen tager i alt to år og er bygget op om fire moduler. Men selvom uddannelsen er bygget op om fire moduler, så bestemmer man selv, hvor mange moduler man vil tage. Modul 3 starter til februar 2023, og man man kan sagtens melde sig til, selvom man ikke har haft de andre moduler.

Vil høre mere om uddannelsen og det at være plejefamilie på Bornholm
Er du selv interesseret i at høre mere - eller kender nogen der kunne være interesserede i uddannelsen - er du/de velkommen til at kontakte:

iben olsen.PNG
Iben Olsen, leder af kommunens Familiepleje og støttekorps.
Mail: Iben.Olsen@brk.dk Telefon 56 92 41 33.


Holdet der i denne uge afsluttede 2. modul i uddannelsen for plejefamilier.
plejefamilier fejring.jpg

snacks fejling.jpg
Der blev uddelt roser og skålet i bobler til plejefamilier, der har været på skolebænken.