Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Vil du med til gallataffel for H.K.H. Prins Christian

Vil du med til gallataffel for H.K.H. Prins Christian

21-08-2023

​Er du 18-år og bor på Bornholm, kan du blive den ene af to repræsentanter for den bornholmske ungdom, når Prins Christian holder fødselsdagsfest på Christiansborg Slot 15. oktober. Bornholms Regionskommune skal vælge, hvem de to unge skal være. Er det noget for dig at komme til bal på slottet, så kom til informationsmøde 30. august og få mere at vide.  

 

Kongehuset har inviteret to 18-årige fra hver af landets kommuner til at deltage i gallataffel på Christiansborg Slot søndag 15. oktober 2023 i anledning af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag. Repræsentanter fra et udvalg af landets ungdomsorganisationer samt unge, som har markeret sig inden for sportens, kunstens og kulturens verden er også inviteret.

 

Gallataflet er Kongehusets hovedbegivenhed i fejringen af Prins Christian, og der er lagt op til en stor fest med festlig påklædning, middag og dans.

 

Hvordan finder vi de bornholmske deltagere?

Bornholms Regionskommune skal finde frem til de to 18-årige, som skal repræsentere vores kommune til den kongelige fødselsdagsfest.

 

For at komme i betragtning skal du være 18 år i oktober (fyldt 18 år, men ikke fyldt 19 år endnu), være opvokset på Bornholm og stadig bo her.

 

Vi holder informationsmøde for alle, der kunne tænke sig at få den særlige oplevelse, onsdag 30. august kl. 17:00 på Snorrebakken 66 i Knudsker. På mødet fortæller vi, hvad der skal foregå ved gallataflet, og hvilke forventninger kongehuset har til gæsterne. Vi kommer også omkring praktiske ting som påklædning, transport og overnatning.

 

Er du interesseret i at blive én af de to repræsentanter for den bornholmske ungdom, skal du sende en ansøgning, hvor du kort fortæller, hvorfor det netop skal være dig. Ansøgningen sender du via link på regionskommunens hjemmeside. Linket vil være aktivt fra 31. august til og med 6. september.

 

En udvælgelseskomité med en repræsentant fra Bornholms Ungeråd, direktør Inge Prip fra Campus Bornholm samt borgmester Jacob Trøst står for at vælge de to bornholmske deltagere til gallataflet. De to deltagere bliver kontaktet direkte, og senest 15. september kan navnene læses på vores hjemmeside.

 

Ved spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Anja Bach-Jensen på tlf. 2180 9334 eller Inge Mogensen på tlf. 3018 1978 fra Regional Udvikling It og Sekretariat. ​