Sløret billede af mennesker
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Virksomheder efterlyses til Bornholms Uddannelsesmesse

Virksomheder efterlyses til Bornholms Uddannelsesmesse

08-10-2019

​Torsdag den 21. november 2019 afholdes Bornholms Uddannelsesmesse (BUM) for syvende gang. En lang række uddannelsesinstitutioner, organisationer og virksomheder har allerede tilmeldt sig som stadeholdere, men UU Bornholm, der er med til at arrangere BUM, håber på at få flere tilmeldinger frem mod tilmeldingsfristen den 15. oktober 2019.

"På BUM har de bornholmske virksomheder en oplagt mulighed for at vise sig selv frem og for at vise de unge, at der er en fremtid for dem på Bornholm", udtaler Ege Schjørring fra UU Bornholm. "Vi har allerede fået tilmeldinger fra en bred vifte af virksomheder, men vi vil gerne opfordre virksomheder fra især det bornholmske handelsliv, den bornholmske hotel- og restaurationsbranche samt den bornholmske fødevarebranche til at deltage i uddannelsesmessen. Når det er sagt, så tager vi selvfølgelig med glæde imod tilmeldinger fra alle virksomheder, der måtte have lyst til at have en stand på BUM" fortsætter Ege Schjørring.

Ligesom sidste år afholdes BUM på Campus Bornholm og får besøg af over 1100 grundskoleelever samt forældre og andre interesserede. Tilmeldingen til BUM sker på hjemmesiden www.bum.dk. Hvis du som virksomhedsejer eller virksomhedsrepræsentant har spørgsmål til, hvordan du kan deltage i BUM, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til Ege Schjørring fra UU Bornholm på ege.schjoerring@brk.dk