Integreret institution, 0-6 år
Del på facebook

Børnehuset Nordstjernen

Hvad kendetegner os

 
Pædagogisk profil
Nordstjernen er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Vi har 1 vuggestuegruppe og 2 børnehavegrupper. 

Nordstjernen ligger i boligselskabet Bo42s område, hvilket byder på et børnevenligt, grønt nærmiljø, samt et samarbejde omkring blandt andet udvikling og traditioner. Vi har en stor, dejlig, grøn legeplads, er omgivet af legepladser og er tæt på skov og strand.

I Nordstjernen er der fokus på nærvær. Børnene er oftest i mindre grupper, hvor der er tid til fordybelse. Huset er indrettet med mange forskellige læringsmiljøer, som skal inspirere børnenes nysgerrighed. Vi sætter stor pris på uderummet og er meget ude. Det er både ture i skoven, på stranden og busture ud på øen. Vores legeplads er inspiration til mange lege og aktiviteter. Vi nyder for eksempel at lave bål i vores bålhytte, bevægelseslege på græsset og at lege i de små naturskabte rum med træer og buske i kulissen.

Børneperspektivet inspirerer os i arbejdet med læringsmiljøerne. Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i børnenes egne oplevelser, nysgerrighed og iagttagelser. Fokus på legen og fællesskaberne er en vigtig del af dagen i Nordstjernen. Dette ses gennem hele dagen både i ude- og inderummet. Alle børn skal føle sig værdifulde og som en del af fællesskabet. 

Forældresamarbejdet er vigtigt, da det skal skabe grundlag for barnets trivsel og læring. Derfor er der skabt rum for dialog og information i hverdagen. 

 
Børnehuset er omfattet at frokostordning. Børnene får serveret sund kost gennem hele dagen. Se mere under Dagtilbud 0-6 år - frokostordning.
 

Vil du vide mere, så besøg vores hjemmeside

 

Fakta

Thorkildsvej 57
3700 Rønne

56 92 44 50

nordstjernen@brk.dk

Integreret institution med børnehave og vuggestue

Åbningstid
Mandag til torsdag
6.15 - 16.30

Fredag
6.15-16.00

Faglig pædagogisk leder
Annette Nielsen