Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid

Frivillig, kultur og fritid

​​​​​​​Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturtilbud, folkeoplysende og frivillige sociale foreninger. Du kan også finde aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud!
At deltage i frivillige aktiviteter er en god vej ind i sociale fællesskaber, og måske som ny tilflytter på øen?
Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, håber vi at du finder oplysningerne her på siderne.

Benyt linket i den grå boks til højre på siden, hvis du har spørgsmål af generel karakter til f.eks. kommunal tilskud til kultur- og fritidsaktiviteter, idrætsfaciliteter, lokaleanvisning m.v

Som noget nyt er der blevet lavet en interaktiv/digital brochure for Fritid & Kultur på Bornholm.

Tak til de frivillige

Bornholms Regionskommune er stolte over alle kommunens frivillige og foreninger, som hver dag gør en stor forskel for andre borgere i kommunen. Indsatserne spænder vidt fra kultur- og idrætstilbud til indsatser i sociale og humanitære initiativer. 

Der er mange måder at være frivillig på: du kan engagere dig i alt fra humanitære indsamlinger til at blive besøgsven på ældrecentre eller træner i idrætsforeninger.

Frivillige aktiviteter er frivilligt og du bestemmer selv hvor og hvor ofte du vil give dit bidrag, om du vil være bestyrelsesformand i en forening eller blot give et par timer i ny og næ. Du vil altid være velkommen.

Send Digital Post

Vælg emne herunder og log på med MitID.

Send os Digital Post
(Virksomhed)

Send os Digital Post
(Borger)
DP-small.png

Kontakt i BRK

Har du spørgsmål, forslag til forbedring eller andet til frivillig, kultur og fritid, er du meget velkommen til at kontakte 

Kultur & Fritid kf@brk.dk

Frivillighedskonsulent Betina.Juhl.Tychsen@brk.dk