Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid

Frivillig, kultur og fritid

 

Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, så finder du oplysningerne her på siderne.

 
Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturtilbud, folkeoplysende og frivillige, sociale foreninger. Du kan også finde aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud!
 
Integration
Ønsker du som privatperson, frivillig eller forening at vide noget mere om hvordan man engagerer sig på Integrationsområdet? Så kontakt frivillighedsmedarbejder i Integrationsafdelingen på mail Mette.Bisgaard.Olesen@brk.dk, telefon 56 92 38 07 eller mobil 29 77 16 59.
 
Brug menuen for at finde mere information.
 

Nu kan du indstille kandidater til kultur- og idrætsprisen 2018!

Hvem skal modtage Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris 2018? Send os dit forslag senest 19.oktober kl. 12.00 og vær med til at hædre det bornholmske kultur- og idrætsliv!

Igen i år bliver Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris på maks. 25.000 kr. uddelt. Kender du en person, forening eller organisation, som du mener, har ydet en stor indsats for kultur- og/eller idrætslivet på Bornholm, så har du nu mulighed for at indstille en af dem til årets pris.

Skriv en begrundet indstilling på maks. ½ A4 side og send den til nmf@brk.dk eller Fritid og Kultur, Ullasvej 17, 2. sal, 3700 Rønne senest 19.oktober 2018 kl. 12.00.

Husk at angive navn og kontaktoplysninger på dig selv og på den person eller forening m.v., som du indstiller.

Læs mere om kultur- og idrætsprisen

Frivillighedspris 2018

Social- og Sundhedsudvalget ønsker igen i år, at sætte fokus på det store arbejde de frivillige foreninger laver på Bornholm og uddeler derfor Bornholms Regionskommunes Frivillighedspris.

Læs mere om frivillighedsprisen og nominering i pressemeddelelsen her

Bornholms Regionskommunes Frivillighedspris 2018.pdf

Frivillighedsportal

Prøv den nye portal med masser af spændende muligheder!

 

FrivilligBornholm.dk