Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid

Frivillig, kultur og fritid

 

Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, så finder du oplysningerne her på siderne.

 
Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturtilbud, folkeoplysende og frivillige, sociale foreninger. Der findes også aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud!
 
Kommunalt ansatte vil også kunne finde inspiration på siderne med guides og gode råd til samspillet mellem kommune, frivillige og foreningslivet.
 
Brug menuen for at finde mere information.
 

Frivillig indsats, nyt vedr. forsikring

Kommunalbestyrelsen har den 22. marts 2018 besluttet, at frivillig indsats er omfattet af BRK ansvars- og arbejdsskadeforsikring, på lige fod med dem, der udfører frivilligt arbejde.

Det kræver dog dels at den, der yder indsatsen, ikke er forsikret andet steds, f.eks. via en organisation, dels at der bliver lavet en skriftlig aftale med kommunen/ institutionen.

Spørgsmål vedr. forsikring kan rettes til forsikringskontoret:

Forsikringskontoret@brk.dk

Carsten Bauer, tlf 5692 1039

Marianne Tang Seerup, tlf 5692 1005

Frivillighedspris 2018

Social- og Sundhedsudvalget ønsker igen i år, at sætte fokus på det store arbejde de frivillige foreninger laver på Bornholm og uddeler derfor Bornholms Regionskommunes Frivillighedspris.

Læs mere om frivillighedsprisen og nominering i pressemeddelelsen her

Bornholms Regionskommunes Frivillighedspris 2018.pdf

Nyhedsbrev

Hver måned udsender vi et nyhedsbrev om fritid og kultur i kommunen -  målrettet foreninger og kulturelle institutioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Frivillighedsportal til foreninger, frivillige og kommunale institutioner

Prøv den nye portal med masser af spændende muligheder!

 

FrivilligBornholm.dk