Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid

Frivillig, kultur og fritid

 

Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, så finder du oplysningerne her på siderne.

 
Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturtilbud, folkeoplysende og frivillige, sociale foreninger. Der findes også aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud!
 
Kommunalt ansatte vil også kunne finde inspiration på siderne med guides og gode råd til samspillet mellem kommune, frivillige og foreningslivet.
 

Aktuelt

Bornholms nye frivillighedsportal har brug for dig!

Hop ind på Bornholms nye frivillighedsportal frivilligbornholm.dk og vær med til at sætte liv i dit lokalområde og din frivillighedsportal.

frivilligbornholm.dk er et mødested hvor frivillige, foreninger, borger og kommunale institutioner kan invitere ind til fællesskaber, finde frivillige til aktiviteter og events, eller ved at man opretter en profil og får besked når der dukker relevante opgaver op.

Portalen er gratis og der er tilknyttet support så det er bare at komme i gang. Tryk her og du er på, frivilligbornholm.dk

Nyhedsbrev

Hver måned udsender vi et nyhedsbrev om fritid og kultur i kommunen -  målrettet foreninger og kulturelle institutioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Frivillighedsportal til foreninger, frivillige og kommunale institutioner

Prøv den nye portal med masser af spændende muligheder!

 

FrivilligBornholm.dk