masker
Del på facebook

Dramaskolen

Har du lyst til at lave drama? Elsker du at stå på en scene? Kan du lide at udfordre dig selv?
På Dramaskolen arbejder vi med at udvikle koncentration, kropssprog og samarbejde. Vi træner dine evner til at turde at stå frem og præsentere dig selv. Vi arbejder med at kontrollere og udnytte kroppens sprog. Vi udvikler også dine evner indenfor bevægelse, timing, improvisation og sceneteknik. På Dramaskolen er du en del af et hold.​

Drama skolen holder til på Rønne teater. her har vi mulighed for at bruge hele teateret med lys, lyd og kostumer.
Hvert år laver Dramaskolens elever en stor forestilling sammen. Vi optræder 5 gange for mere end 1.500 børn, unge og voksne.
Før jul laver vi teatercafe, hvor alle elever har mulighed for at optræde og vise noget af det, de har lært i løbet af året.
Vores elever tager også ud og optræder på øens skoler, men alt det er helt frivilligt og kun for dem som ikke kan få nok drama.
Vi ses på scenen på dramaskolen.

 

Faglig koordinator for Dramaskolen:
Jon Schmidt tlf: 29 89 88 49
jon.schmidt@brk.dk

 

Dramaskolens tilbud

Yngste hold​ - Fra 10 år - 5.kl.- Tirsdag kl. 16-18

På det yngste hold lærer du om kropssprog, stemmeteknik, samarbejde, selvtilld, sang, dans og stunts. Der vil være mange dramalege, hvor du skal lære dig selv og de andre at kende.
Lærer: Christina Hobel

 

Det ældste hold - 6. - 8. klasse - Torsdag kl. 16-18

På det ældste hold arbejder vi med masker, dans og ekspressiv bevægelse, udvikling af scener, monologer og præsentationer, skyggeteater og egne produktioner.
Lærere: Christina Hobel og Jon Schmidt

 

Ungdomsholdet - Fra 9. klasse og op - Onsdag kl. 16-18

Ungdomsholdet er Dramaskolens erfarne elever. Her arbejder vi hele året med forestillinger, events og optrædener på teateret og rundt omkring på øen. Ungdomsholdets elever fungerer som mentorer og hjælpere på de andre hold.