Del på facebook

Billedskolen

Klik her til tilmelding til sæson 2022-23
Kan du lide at male, tegne, modellere eller blande materialer? Vil du udvikle dine kreative idéer og talenter? Så er Billedskolen et sted for dig!

 
Billedskolen er et kreativt værksted for dig i din fritid. Du arbejder på små hold og undervises af kunstnere. Du bliver inspireret af indtryk fra din omverden og du lærer at give dine ideer og fantasier udtryk. Vi arbejder med grundlæggende tegne- og maleteknikker og eksperimenterende billedudtryk i tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi har det sjovt, mens vi lærer en masse.
 
Priser, betalingsregler og betingelser ses under tilmelding til Kulturskolen.

​​Billedskolens tilbud

Billedskolens undervisning varer i 26 uger med start mandag 5. september 2022.

Mandag kl. 15-17. 
Basishold med Anna Margrethe Kjærgaard. 8-10 år
Vi arbejder med forskellige tegneteknikker. Du tegner portrætter og croquis og får kendskab til proportioner og kroppe. Vi kommer omkring maleri, skulptur og grafik og får en fornemmelse af forskellige visuelle udtryk.

Tirsdag kl. 16-18
Unge-hold med Ben Woodhams og Anna Margrethe Kjærgaard. 13-20 år
Vi inspireres af samtidens kunst og kultur og du kommer til at eksperimentere med grafik, tegning, maleri og skulptur. Vi fordyber os i det lille format og udtrykker os i kæmpe tegninger og malerier. Her vil dine egne udtryk blive opdyrket og udfordret gennem undervisning, vejledning og præsentation af kunstens mange udtryk.
Det bliver spændende og sjovt og alle kan være med!

Onsdag kl. 16-18
Tegnehold med Ben Woodhams. 11-14 år
Kan du lige at tegne? Vi prøver alt inden for tegneverdenen - vi laver kollage, klassisk tegning med blyant, kul, akvarel og meget mere. Vi kikker på andre kunstner og bliver inspireret af deres værker, vi tegner hinanden, dyr, fantasi - alt! - og til sidst udstiller vi vores mesterværker på Rønne Bibliotek.

Torsdag kl. 16-18
Keramikhold med Pernille Stougaard. 8-18 år.
Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe ting i ler? Her får du mulighed for at designe dine egne ting og lære teknikker i det keramiske håndværk. Du lærer at formgive, modellere, dekorere og glasere keramik.

Billedskolen

Dams Gård, Store Torv 6B
3700 Rønne

Faglig koordinator
Ben Woodhams
ben.woodhams@brk.dk
tlf. 21 58 61 83.