Del på facebook

Billedskolen

Kan du lide at male, tegne, modellere eller blande materialer? Vil du udvikle dine kreative idéer og talenter? Så er Billedskolen et sted for dig!

 
På Billedskolen arbejder du på små hold og bliver undervist af kunstnere. Du vil blive inspireret af indtryk fra omverdenen og andre kunstværker, og du kommer til at lære, hvordan du giver dine idéer og fantasier udtryk, så du kan skabe nye billeder og skulpturer. Vi arbejder med grundlæggende tegne- og maleteknikker, og med eksperimenterende billedudtryk i skulptur og grafik. Mest af alt har vi det sjovt!
 
 
Priser, betalingsregler og betingelser ses under tilmelding til Kulturskolen.
  
SOMMERBILLEDSKOLE UGE 31.
AFLYST - AFLYST - AFLYST - AFLYST
 

​​Billedskolens tilbud

Billedskolen tilbyder faste kurser for børn og unge mellem 8 og 20 år. Du kan tilmelde dig de faste kurser mellem 1. maj og 1. juni.

De faste kurser varer i 26 uger med start 12. september 2017, og prisen er 1.400 kr. for hele sæsonen.

 

Ungdomshold 14-20 år. Tirsdag kl. 16-18
Vil du skabe billeder og skulpturer? Vi udforsker mønstre og fortællinger omkring os, og inspireres af fortidens og samtidens kunst. Vi tegner i skitsebogen, laver grafik, udvikler mønstre, former, maler og tegner figurer i kæmpe formater til udsmykning og scenografi.
Lærer: Lene Degett


 

Ældste hold 11-13 år. Onsdag kl. 16-18
Mennesket er hovedtemaet i år. - Hvordan tegner vi ansigter, laver udtryk, selvportræt eller manga? Hvem er figuren? Hvordan bevæger den sig? Vi kigger på andre kunstnere og eksperimenterer med alt fra blyanter til animation på iPads. Vi udvikler nye teknikker og billeder.
Lærer: Ben Woodhams

 

Yngste hold  8-10 år. Torsdag kl. 15-17
Vi tegner og maler en masse. Vi skal modellere i ler, lave ting vi kan bruge: kopper, lysestager og hvad vi ellers kan finde på. Tingene bliver glaseret og brændt i en keramikovn.
Lærer: Pernille Stougaard

 

Billedskolen

Badstuen, Lille Madsegade 32
3700 Rønne

Faglig koordinator
Lene Degett
lene.degett@brk.dk
Tlf
: 56 92 19 05

 

Tilmeldingsfrist

HUSK tilmeldingfrist 1.juni

Tilmeldinger efter 1.juni imødekommes kun hvis der er plads.
Dette gælder både for nye og nuværende elever.

56 92 19 00​