Del på facebook

Billedskolen

Kan du lide at male, tegne, modellere eller blande materialer? Vil du udvikle dine kreative idéer og talenter? Så er Billedskolen et sted for dig!

Billedskolen er et kreativt værksted for dig i din fritid. Du arbejder på små hold og undervises af kunstnere. Du bliver inspireret af indtryk fra din omverden og du lærer at give dine ideer og fantasier udtryk. Vi arbejder med grundlæggende tegne- og maleteknikker og eksperimenterende billedudtryk i tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi har det sjovt, mens vi lærer en masse.
 
Priser, betalingsregler og betingelser ses under tilmelding til Kulturskolen.

​​Billedskolens tilbud

Billedskolens undervisning varer i 26 uger med opstart mandag 2. september 2024.


BASISHOLD med Anna Margrethe Kjærgaard. 8-10 år

Mandage kl. 15-17 og fredage kl. 15-17 

Kan du li' at arbejde kreativt, og vil du gerne lære nye teknikker og blive bedre til at se og til at tegne? På billedskolens basishold kommer vi omkring mange forskellige kunstneriske udtryksformer, som alle er vigtige for at udvikle os. Vi skal tegne, male, lave tryk, arbejde tredimensionelt med ler og/eller papmache. Vi laver mange sjove og forskellige ting, men vi arbejder altid seriøst for at dygtiggøre os.​

UNGEHOLD med Ben Woodhams og Anna Margrethe Kjærgaard. 13-20 år

Tirsdage kl. 16-18

Vi inspireres af samtidens kunst og kultur, og du kommer til at eksperimentere med grafik, tegning, maleri og skulptur. Vi fordyber os i det lille format og udtrykker os i kæmpe tegninger og malerier. Her vil dine egne udtryk blive opdyrket og udfordret gennem undervisning, vejledning og præsentation af kunstens mange udtryk. Det bliver spændende og sjovt, og alle kan være med!


TEGNEHOLD med Ben Woodhams. 11-14 år

Onsdage kl. 16-18

Kan du lige at tegne? Vi prøver alt inden for tegneverdenen - vi laver kollage, klassisk tegning med blyant, kul, akvarel og meget mere. Vi kigger på andre kunstnere og bliver inspireret af deres værker, vi tegner hinanden, dyr, fantasi - alt! - og til sidst udstiller vi vores mesterværker på Rønne Bibliotek.

 

KERAMIKHOLD med Pernille Stougaard. 8-18 år.

Torsdage kl. 16-18

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe ting i ler? Her får du mulighed for at designe dine egne ting og lære teknikker i det keramiske håndværk. Du lærer at formgive, modellere, dekorere og glasere keramik og får mulighed for at prøve vores nye drejeskiver.

Billedskolen

Dams Gård, Store Torv 6B
3700 Rønne

Faglig koordinator
Ben Woodhams
ben.woodhams@brk.dk
tlf. 21 58 61 83.