Foto af indgang til Søstjernen
Del på facebook

Børnehuset Søstjernen

​Hvad kendetegner os

Pædagogisk profil
Omsorgen og relationerne mellem børnene og de voksne er et meget vigtigt element i Søstjernen, og det er herudfra, at vi tilrettelægger vores arbejde. Vi mener, det er vigtigt, at vi alle store som små møder hinanden anerkendende, og derfor udspringer vores pædagogik altid fra børnegruppen, som den ser ud lige nu.  Vi sørger for i samarbejde med forældrene at skabe de bedst mulige rammer for børnene, således at vi kan give børnene mulighed for udvikling personligt, socialt og kreativt.
 
Vi er som personalegruppe meget forskelligt sammensat, og det ser vi så absolut som en af vores styrker, da vores forskellige interesseområder giver flere muligheder for vores børn, og vi kan til stadighed i hverdagen lade os inspirere af hinanden. Derudover giver det os bedre mulighed for at skabe en alsidig hverdag for børnegruppen, hvor også børnenes har mulighed for at være forskellige og alligevel have voksne, som de kan spejle sig i.
 
Hverdagen i Børnehuset Søstjernen er således alsidig med leg, kreative aktiviteter, sproglig stimulering, udeleg og ture ud af huset.
 
Børnehuset er omfattet af frokostordning. Se mere under Dagtilbud 0-6 år - frokostordning.
 

Fakta

Ullasvej 5
3700 Rønne

56 92 43 50

soestjernen@brk.dk

Integreret institution med børnehave og vuggestue

Åbningstid
Mandag - Torsdag
6.30 - 16.45
                
Fredag
6.30 - 16.15                

Faglig pædagogisk leder
Lene Keil