Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Indflydelse & Politik Høringer Forslag til lokalplan nr. 113 for et sommerhusområde på Frennebakken ved Svaneke

Forslag til lokalplan nr. 113 for et sommerhusområde på Frennebakken ved Svaneke

Kommunalbestyrelsen vedtog den 10. februar 2021 lokalplan nr. 113 endeligt.

Lokalplanens indhold

Lokalplanen giver mulighed for en bebyggelse med 15 sommerhuse og indeholder bestemmelser om mindste grundstørrelse. Grundenes placeringer er fastlagt i en bebyggelsesplan. Lokalplanen indeholder ligeledes bestemmelser for bygningernes udseende, som tilpasses de tilstødende to sommerhusområder Duebakken og Svanebakken, så det samlede sommerhusområde vil fremstå som en harmonisk helhed, med røde tegltage og ens fastsatte facadefarver. Herudover fastlægger planen at adgangsvej til området er fra Årsdalevej.

frennebakken.png

Oversigtskort

Lokalplanforslaget har været i offentlig høring fra den 8. juli til den 2. september 2020, hvor der indkom 10 indsigelser og bemærkninger. På baggrund af indkomne indsigelser der var kritiske i forbindelse med den planlagte adgangsvej via Kirkevangen, blev det besluttet at foretage en supplerende høring, hvor en alternativ adgangsvej fra Årsdalevej blev fremsendt. Under den supplerende høring i perioden 21. december til den 11. januar 2021 indkom fem indsigelser.

Link til lokalplan nr.113 Klik her

(Eller kopier og indsæt link i din browser https://bornholm.viewer.dkplan.niras.dk/dkplan/dkplan.aspx?lokalplanId=339)