Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Systemfejl - se bort fra indbetalingskort til ejendomsskat dateret 24. juli

Systemfejl - se bort fra indbetalingskort til ejendomsskat dateret 24. juli

26-07-2023

​​​Ejer du en ejendom på Bornholm, har du d. 24. juli modtaget et nyt indbetalingskort til betaling af ejendomsskat. Dette uanset, om du allerede har betalt ejendomsskat. Det er en systemfejl, og du skal se bort fra det nye indbetalingskort

Ejendomsskattekontoret i Bornholms Regionskommune gør opmærksom på en systemfejl omkring betaling af ejendomsskat i juli 2023.

Systemfejlen betyder, at eventuelle tidligere indbetalinger af ejendomsskat med betalingsfrist d. 10. juli 2023 ikke er blevet registreret korrekt. Derfor er der automatisk blevet udsendt endnu et indbetalingskort vedrørende ejendomsskat for 2. halvår 2023 – og det uanset, om ejendomsskatten for pågældende adresse allerede er betalt. 

Brug indbetalingskortet fra d. 22. juni, hvis du ikke har betalt ejendomsskat

Har du ikke betalt din ejendomsskat endnu, skal du benytte den tidligere opkrævning, som er dateret d. 22. juni 2023 og har betalingsfrist d. 10. juli 2023. 

Du skal se bort fra indbetalingskortet dateret d. 24. juli og med betalingsfrist d. 10. august. Det skal ikke betales. 

Har du betalt ejendomsskat?

Hvis du allerede har betalt ejendomsskat for det kommende halvår er alt godt for nu, og du skal se bort fra det nye indbetalingskort og ikke foretage dig yderligere. 

Betalingsservice

Hvis du ikke er omfattet af en stigning i din ratebetaling, vil du i din betalingsoversigt kunne se en opkrævning på kr. 0,00 til betaling i august. 

Du skal derfor ikke foretage dig yderligere. 

Reguleringer senere

Pga. systemfejl kan der blive behov for eventuelle reguleringer i ejendomsskatten for 2. halvår 2023. De vil blive foretaget på et senere tidspunkt.  

Ejendomsskattekontoret i Bornholms Regionskommune beklager ulejligheden. 

Har du spørgsmål til din ejendomsskat er du velkommen til at sende en mail til ejendomsskat@brk.dk​ eller ringe på tlf. 5692 0000.
Bliv klogere på ejendomsskat

Ejer du en bolig, skal du betale ejendomsskat.

Ejendomsskat og kommunale afgifter relateret til din bolig opkræves samlet i to rater i hhv. januar og juli.

Læs mere om ejendomsskat i Bornholms Regionskommune