Toplogo
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Erhvervsservice

Erhvervsservice

Bornholms Regionskommune, Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden samarbejder om at fremme erhvervslivet på Bornholm.

  • Business Center Bornholm udfører den grundlæggende, lokale erhvervsservice overfor iværksættere og virksomheder på Bornholm på vegne af Bornholms Regionskommune.

  • Erhvervshus Hovedstaden udfører den specialiserede vejledning af virksomhederne og har højt specialiserede kompetencer, de stiller gratis til rådighed for de bornholmske virksomheder.

For at skabe en sammenhængende oplevelse for virksomhederne, samarbejder de erhvervsrettede afdelinger i Bornholms Regionskommune tæt sammen med Business Center Bornholm og Erhvervs Hushovedstadens filial på Bornholm.

Virksomhedsguiden kan du og din virksomhed få hurtig og nemt tilgængelig vejledning om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.


Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden
Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden tilbyder sparring til iværksætter og virksomheder på Bornholm om, opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig. Business Center Bornholm tager imod alle former for spørgsmål og guider videre til andre relevante aktører.

Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden kan kontaktes på info@bornholm.biz, hvor du vil blive sat i kontakt med relevant erhvervskonsulent, eller på telefon 5695 7300 i åbningstiden mandag til torsdag fra 9-16 og fredag fra 9-13.

Web: Business Center Bornholm: businesscenterbornholm.dk
Web: Erhvervshus Hovedstaden: ehhs.dk

Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice 
Har du behov for nye medarbejdere til din virksomhed? Medarbejderne er hjertet i enhver virksomhed, og på Bornholm kan du få gratis hjælp til at sikre dig de helt rigtige. Det gælder både dansk og udenlandsk arbejdskraft. Uanset om I mangler en medarbejder til 2 timer eller 37 timer, så hjælper vi dig med at finde en egnet kandidat eller med at sætte den helt rigtige jobannonce op.

Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice kan kontaktes på mail virksomhedsservice@brk.dk eller telefon 5692 9999 i åbningstiden mandag til torsdag kl. 8.00-15.00 og fredag kl. 8.00 til 13.00.
 
Sagsbehandling i de tekniske områder i Bornholms Regionskommune
Byg og Plan på mail byg@brk.dk og på telefon 56 92 21 16 mandag til fredag fra 9.30 – 11.30.

Miljø, Brand, Veje, Spildevand, Beredskab og Havne kan kontaktes via mail nmf@brk.dk og via Bornholms Regionskommunes omstilling: 56 92 00 00 alle hverdage fra 9.30-11.30. I forhold til igangværende sager er det muligt at kontakte de enkelte sagsbehandlere via mail. 

Kontakt Erhvervsservice

Landemærket 26, Rønne,
Tlf. 56 92 99 99

Business Center Bornholm

Business Center Bornholm er indgangsportalen til virksomhedsvejledning og den lokale erhvervsservice på Bornholm. Her arbejder en række konsulenter der hver har sit speciale, og som sammen giver et godt vejledningstilbud til de bornholmske virksomheder.

Kontakt: info@bornholm.biz eller tlf. 56 95 73 00

Erhvervshus Hovedstaden

Hos Erhvervshus Hovedstadens filial på Bornholm kan du gratis få lagt din vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. Vi er sat i verden for at hjælpe bornholmske virksomheder med blandt andet at skabe vækst, eksport og jobs.
Læs mere på www.ehhs.dk 
Kontakt:  info@ehhs.dk

Fonden for beskæftigelsesfremmende Initiativer på Bornholm

Det er Fondens formål at yde støtte i form af tilskud til erhvervs- og beskæftigelsesfremmende initiativer på Bornholm. Fonden har særlig fokus på iværksætteri og initiativer, der anses for at have en positiv beskæftigelseseffekt.

Selskaber/virksomheder, personer, læreranstalter, skoler, foreninger og organisationer kan søge støtte til f.eks. konsulentbistand, messedeltagelse, studieophold, udvikling af ny hjemmeside, uddannelse og opkvalificering, patenter, udviklingsprojekter, produktudvikling eller markedsundersøgelser.

Læs mere her
Kontakt: hht@bornholm.biz eller Tlf. 56 95 73 00 /  88 18 41 32 (direkte)

Bornholms Erhvervsfond

Bornholms Erhvervsfond yder støtte i form af lån til nye eller bestående erhvervsvirksomheder på Bornholm, som skønnes at kunne styrke den erhvervsmæssige og befolkningsmæssige udvikling på øen. Bornholms Erhvervsfond kan yde lån til investering i anlægsaktiver i forbindelse med oprettelse af en ny virksomhed, udvidelse af en eksisterende virksomhed, ændring af produktionsprocesser samt til ejerskifte.

Læs mere på erhvervsfonden.dk Kontakt: hht@bornholm.biz eller Tlf. 56 95 73 00 /  88 18 41 32 (direkte)

Teknik og Miljø

Du kan henvende dig i Teknik og Miljø, hvis du har brug for vejledning omkring et konkret byggeprojekt eller hvis du har spørgsmål omkring gældende regler for byggeri, placering af ny virksomhed og lignende. Her findes ansatte med viden omkring byggesagsbehandling, vejlovgivning, lokalplanlægning, miljø- og naturbeskyttelse samt beredskab og havne.

Læs mere på her på hjemmesiden, bl.a. under Byggeri
Kontakt: teknikogmiljoe@brk.dk eller 56 92 21 16

Jobcentrets virksomhedsservice

Har du behov for nye medarbejdere til din virksomhed? Medarbejderne er hjertet i enhver virksomhed, og på Bornholm kan du få gratis hjælp til at sikre dig de helt rigtige. Det gælder både dansk og udenlandsk arbejdskraft. Uanset om I mangler en medarbejder til 2 timer eller 37 timer, så hjælper vi dig med at finde en egnet kandidat eller med at sætte den helt rigtige jobannonce op. 

Læs mere på www.brk.dk/jobcenter
Kontakt: virksomhedsservice@brk.dk eller tlf. 56 92 99 99

Jobnet.dk

Mangler du kvalificerede medarbejdere?

På Jobnet kan virksomheder i Danmark gratis gøre brug af en række servicetilbud fra jobcentrene. Jobnet er en hjemmeside med en lang række funktioner, der kan lette arbejdet betydeligt, når din virksomhed skal ansætte nye medarbejdere.

Læs mere på www.jobnet.dk